Chcecie Borderlands 2? To chyba narazie nic z tego...

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Niedawno sieć obiegła plotka że w produkcji znajduje się druga część klimatycznej gry Borderlands 2. Większość graczy po dosyć dobrej jedynce oczekiwało że gra będzie innowacyjna, ulepszona i utrzyma wylewający się monitorem klimat Borderlands 1. Jednak niestety póki co możecie zapomnieć o kontynuacji... Jak się okazuje plotka o tym że Borderlands 2 znajduje się w produkcji to jedynie... żart... (Eh jakże to ostatnio popularne :rolleyes: ) szefa Gearbox Software - Randy'ego Pitchford'a... Niestety, ale może tak ludzie z Gearbox'a chcieli sprawdzić czy gracze oczekują na kontynuację? Kto wie może nie wszystko stracone...

Dla xboxforum.pl - H3XT0R

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
coraz wiecej jest takich plotek. (nie lubie takiego czegos) Az strach otworzyc lodowke zeby ci plotka nie wyskoczyla :D

a co do gry to bardzo szkoda bo sam osbicie gralem w ten tytul na kompie. Pozdrawiam i zaluje :)

Voodoo199

Użytkownik
Użytkownik
ale zapodał żartem - normalnie uśmiałem się po pach ;d

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
Już nudne się robią te plotki typu: Może będzie, ah jednak nie, ale być może itp. Wolę info pewne a nie takie "Eli ja eli ni"

Lunevil

Użytkownik
Użytkownik
Tak, te plotki są żałosne.Szczególnie irytują mnie jeśli chodzi o jakiś interesujący tytuł.

Jechu

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
No żart niesamowicie zabawny :D
Niech lepiej skończą Duke'a, a potem Aliens: Colonial Marines :)

lozo55

Użytkownik
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Az strach otworzyc lodowke zeby ci plotka nie wyskoczyla :D
AHAHAHAHAHAHAHAHAH , nie...
btw szkoda, fajna gra

Dzokej

Użytkownik
Użytkownik
thx ze tak doceniacie moje poczucie humoru :)

kisiel5577

Użytkownik
Użytkownik
Żart, nie żart... Nigdy nie wiadomo, co właśnie knują za zamkniętymi drzwiami ; )

Tieu

Użytkownik
Użytkownik
hahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahahahahahhahahahhahaha

Ma chłopak poczucie humoru :).

Nie grałem w jedynkę nawet, ale niech skończą Duke'a najpierw.

Dogg

Użytkownik
Użytkownik
Takie plotki to sobie możecie wsadzić, wolę potwierdzone info, a takie gdybanie nic nikomu nie da.

Az strach otworzyc lodowke zeby ci plotka nie wyskoczyla

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Takie plotki to sobie możecie wsadzić, wolę potwierdzone info, a takie gdybanie nic nikomu nie da.

Owned. :) Strasburger chyba mu podesłał pomysł na żart :D

Hehe, ale skąd możemy wiedzieć? Może tę plotkę ludzie z Gearbox'a puścili żeby rozpoznać jak stoi rynek i na co oczekuje ;)

stawik997

Użytkownik
Użytkownik
Zgadzam się z H3XTOR, pewnie chcieli obczaić czy w najbliższym czasie był by popyt na 2 część. Chcieli po prostu zbadać rynek, obstawiam że w ciągu kilku najbliższych miesięcy podadzą oficjalną wiadomość, że Bordel jest już w produkcji.

Do góry Bottom