Clon Cd problem

end11

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Czesc mam problem a mianowicie zaladowalem plik .dvd do clona i wybralem predkosc 2.4x no i zaczyna sie nagrywanie i w trakcie nagrywania predkosc zapisu 0x i po okolo 15 min wyskakuje ze nagrane a plyta pusta lecz juz nieda sie naniej nic nagrac> Pomozcie jak nagrywac w clon cd

P

Piri001

Guest
Odp: Clon Cd problem

Nie nagrywaj clonem tylko Imgburnem .

kuva

Banned
Użytkownik

powiem ci tak clone jest bardzo dobrym programem więc twój problem mógł wyskoczyć z 2 przyczyn albo robiłeś coś na kompie(nie wnikam co :) ) bo clone cd jest uczulony na takie akcje albo po prostu trafiłeś na trefną płytkę bo clone tak o sobie po prostu nie zrobi ja nagrywam tylko clonem cd i jest git

ps. mała rada nie nagrywaj imgburnerem (shit jakich nie mało) tylko clonem bo obraz gier na x360 jest właśnie robiony clonem i on go najlepiej zobaczy i odczyta

ps2. to jest moje zdanie i nie zamierzam się tutaj z nikim kłócić bo rozmowa nie miałaby
sensu ;)

end11

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

problem rozwiazalem plik image.dvd byl pusty. ale pojawil sie problem z predkoscia daje 2,4x a nagrywa mi z predkoscia 4x i skacze do 3,6x mozecie cos na to poradzic [imgburn to samo sie dzieje z predkoscia]

kuva

Banned
Użytkownik

ja na clone cd zawsze ustawiam max prędkość i zawsze idzie mi 4x albo 8x na verbach potrafi stanąć na 6 ale wszystko działa jak należy

Do góry Bottom