Kamerkę wewnętrzną .Już od dawna planowałem sobie kupić takie urządzenie,jednak dopiero ostatnio miałem trochę kasy aby ot tak sobie zainwestować. Postawiłem sobie na razie w salonie aby pooglądac sobie swoje koty. Wydawało mi sie, ze będa robiły coś ciekawego ale nie..... Jak m nie nie było to po prostu spały. Ewentualnie chodziły sobie do kuchni coś podjeść.
eSklep PGE to wyjątkowy sklep internetowy z bogatą ofertą elektroniki, oświetlenia, wyposażenia domu i ogrodu oraz usługami z zakresu energetyki, ubezpieczeń i doradztwa energetycznego.
Kupiłem PS Classic, odżyły sentymenty, do tego zasilacz, kabel OTG, karta microSD i czytnik i cała zabawa z tym związana Fajnie tak sobie wrócić do przeszłości i nie bawić się z płytami
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.