Co jest z moim BANEM

marqs75

Użytkownik
Użytkownik
Grałem na oryginalnym MOH (online) nagle obraz zrobil sie zielony,zresetowalem konsole i wyskoczyl mi komunikat BLAD SYSTEMU i pali sie czerwony pierscien, czy to normalne?przeciez bany ograniczaly sie do wyrzucenia danego delikwenta z neta a nie rozwalaniem calej konsoli, co wy o tym sadzicie? mozecie odp.na gg

zomg

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Co jest z moim BANEM

Nie dostałeś bana tylko twoja konsolka nie wytrzymała.Zielony obraz czyli artefakty został spowodowany przegrzaniem ,które spowodowało RRODa.

marqs75

Użytkownik
Użytkownik

czyli zasnela snem wiecznym ? :'( pewnie nie da sie z tym nic zrobic ? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Piri

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Serwis ze wszystkim sobie poradzi

marqs75

Użytkownik
Użytkownik

w piatek kupie ARCADE dysk twardy ze starej mozna do niej podlaczyc bez problemu?

cux

Użytkownik
Użytkownik

Tak, tylko ze nowych x'ow nie da sie przerobic.

marqs75

Użytkownik
Użytkownik

czy ARCADE sa tak samo ciche jak ELITE bo ta aktualna byla troszke glosna

edit
chcialbym jescze dodac ze blad systemu to E 74

Nie pisz postów pod sobą//spike200

Fokuz

Użytkownik
Użytkownik

Uszkodził Ci się układ zwany ANA/HANA. Radziłbym Ci kupić nową konsolę naprawianie tej jest bez sensu. :/

tajson86

Użytkownik
Użytkownik

Miałem to samo jedyne wyjście to wymiana całej płyty głównej a z nią również napędu na nowy czyli praktycznie nowa konsola nie wiem czy to ci się opłaci.

marqs75

Użytkownik
Użytkownik

Nowa konsolka juz zakupiona wersja ARCADE+dysk ze starej,poprzednia wytrzymala zaledwie 16 miesiecy,niech jej ziemia lekka bedzie.Moze jeszcze dodam ze konsola siadła mi jakies 10 min. po aktualizacji z neta i to mi sie wydaje dziwne

Do góry Bottom