Co lepsze SKATE czy Fight Round 3

Makaveli2Pac

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Co byście wybrali i co bardziej wciąga

asq1994

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Co lepsze SKATE czy Fight Round 3

Ja bym wybrał Fight Night Round 3 :)

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Zależy jakiego typu gry lubisz :p

P

przeo_91

Guest

Ja też bym wybrał FNR3 szczególnie jeżeli masz 2 pady i np. brata albo kolego to jest się fajnie po boksować :)

Laska

Użytkownik
Użytkownik

Polecam FNR 3. Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy ;). Wybieraj FNR3

xyz

Użytkownik
Użytkownik

Laska napisał:
Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy ;).
Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczne :) wiem, ze fajnie jest trzaskac combo po 10mln, ale realizm to podstawa w grach. Tony hawk jest bardziej grą zrecznosciowa, a skate to prawdziwy symulator skateboardingu.

Wiec jesli lubisz jazde na desce i szukasz gry o wysokim poziomie realizmu, to polecam Ci skate.

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

xyz napisał:
Laska napisał:
Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy ;).
Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczne :) wiem, ze fajnie jest trzaskac combo po 10mln, ale realizm to podstawa w grach. Tony hawk jest bardziej grą zrecznosciowa, a skate to prawdziwy symulator skateboardingu.

Wiec jesli lubisz jazde na desce i szukasz gry o wysokim poziomie realizmu, to polecam Ci skate.
Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensu

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Boksik jest swietny, w moim prywatnym rankingu to najlepsza bijatyka ;)

Ale bardzo szybko sie nudzi jesli nie masz drugiej osoby do gry.
Achievmenty sa tylko gwozdziem do trumny przy zywotnosci bo masz tysiaka w baaardzo krotkim czasie.

xyz

Użytkownik
Użytkownik

realizer napisał:
Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensu
Z ta jazda na desce chodzilo mi o gatunek gier, nie o prawdziwa jazde. To oczywiste ze lepiej jest wyjsc pojezdzic niz grac. btw. Czyli zamiast grac w Fight Night lepiej byłoby isc sie boksowac na ring (bo "takie gry nie maja sensu")?

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

a co nie lepiej ???

cux

Użytkownik
Użytkownik

Odpowie wreszcze ktos czy SKATE da rade na dwa pady?

karol191

Użytkownik
Użytkownik

cux napisał:
Odpowie wreszcze ktos czy SKATE da rade na dwa pady?
da ale tylko krotkie przejazdy po kolei
BY KRV

Do góry Bottom