Co byście wybrali i co bardziej wciąga
Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczne wiem, ze fajnie jest trzaskac combo po 10mln, ale realizm to podstawa w grach. Tony hawk jest bardziej grą zrecznosciowa, a skate to prawdziwy symulator skateboardingu.Laska napisał:Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy .
Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensuxyz napisał:Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczne wiem, ze fajnie jest trzaskac combo po 10mln, ale realizm to podstawa w grach. Tony hawk jest bardziej grą zrecznosciowa, a skate to prawdziwy symulator skateboardingu.Laska napisał:Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy .
Wiec jesli lubisz jazde na desce i szukasz gry o wysokim poziomie realizmu, to polecam Ci skate.
Z ta jazda na desce chodzilo mi o gatunek gier, nie o prawdziwa jazde. To oczywiste ze lepiej jest wyjsc pojezdzic niz grac. btw. Czyli zamiast grac w Fight Night lepiej byłoby isc sie boksowac na ring (bo "takie gry nie maja sensu")?realizer napisał:Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensu
da ale tylko krotkie przejazdy po koleicux napisał:Odpowie wreszcze ktos czy SKATE da rade na dwa pady?