Co byście wybrali i co bardziej wciąga
Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczneLaska napisał:Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy.
Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensuxyz napisał:Nie wiem jak moze znudzic sie cos co jest realistyczneLaska napisał:Skate szybko Ci się znudzi ze względu na to że jest bardzo realistyczne ale po prostu nudne Tony jest lepszy.
wiem, ze fajnie jest trzaskac combo po 10mln, ale realizm to podstawa w grach. Tony hawk jest bardziej grą zrecznosciowa, a skate to prawdziwy symulator skateboardingu.
Wiec jesli lubisz jazde na desce i szukasz gry o wysokim poziomie realizmu, to polecam Ci skate.
Z ta jazda na desce chodzilo mi o gatunek gier, nie o prawdziwa jazde. To oczywiste ze lepiej jest wyjsc pojezdzic niz grac. btw. Czyli zamiast grac w Fight Night lepiej byłoby isc sie boksowac na ring (bo "takie gry nie maja sensu")?realizer napisał:Imo. Jak lubisz jazde na desce i duza dawke realizmu to bierz kumpli , deske i idz na pole a nie graj w symulator imo takie gry nie maja sensu
da ale tylko krotkie przejazdy po koleicux napisał:Odpowie wreszcze ktos czy SKATE da rade na dwa pady?