Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

P

przemus1991

Guest
Mam mały problem co zrobić żeby gierki z X'a 1 chodziły na X360?

Dziś zassałem sobie GTA San Andreas i nie wim jak dodac tego całego "Stealth patch" Sprawdzałem programem XDVDMulleter Beta 9.2 i tam pokazuje że nie jest kompatybilne z iXtreme a ja mam iXtreme 1.4 i co z rym fantem zrobić? jak go dodać żeby mi gierka poszła (o ile wogule pujdzie bo nawet nie wiem czy chodzxą gry ze starego x) i na jaką płyte nagrać DL czy zwykła DVD prosze o szybką wypowieć i opis co zrobić żeby działala z góry dziękuje.

P

Piri001

Guest
Odp: Co zrobić żeby mi chodziły gry z x'a 1 na x360?

Musisz stealh patcha poszukac na internecie do tej gry i nagrac na plycie dl

Memor

Świeżak
Świeżak

Kup dysk twardy do X360,on jest jakby emulatorem Xboxa i bedziesz mogl właczac gierki z pierwszego X

kuva

Banned
Użytkownik

żeby odpalić daną grę ze zwykłego x musisz mieć konsolę podłączoną do neta i w momencie gdy po wczytaniu płyty pokaże ci się logo zwykłego x konsola spyta się ciebie czy zrobić aktualizację do danej gry którą włożysz i po ponownym uruchomieniu gra ci się powinna odpalić normalnie ja tak robiłem kilka razy i za każdym razem działało :)

Akreb

Świeżak
Świeżak

Czy ten ubdate moze zostac zapisnay na karcie pamieci 256 mb ?? czy konieczny jest dysk aby pograc w gry ze staregox'a ??

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

dysk jest konieczny i nie można go niczym innym zastąpić !

Akreb

Świeżak
Świeżak

Wielkie dzięki , niestety wygląda na to że będę musiał zaopatrzyć moją 360-tkę w dysk.

Niedvied

Świeżak
Świeżak

Mam problem otóż kupiłem sobie fable the lost chapters oryginalnego (płyta nie ma żadnej rysy) na xboxa mam twardy dysk ale gdy wkladam plytke to pisze mi żebym przeczyścił tą płytkę szmatką ale to nic nie daje. Co mam z tym zrobić?

Do góry Bottom