Aha to sorka bo ja niemam x liveRaikoh napisał:Juz jakis czas temu mial wyjsc update poprawiajacy to, sprawdz.
A ten update co robi.Raikoh napisał:Nie masz za co przepraszac, napisalem "sprawdz" w tym sensie ze sam nie patrzylem czy dziala bo nie chce mi sie drugi raz szukac laptopow (w sumie tylko tego achivka mi brakuje do calaka).
Hm dziury na drogach ?karol191 napisał:A ten update co robi.
Wiem co to update tylko co on robi w cod 4 z laptami czy jak uzywasz kodow achiv wyskoczy??Erno napisał:Hm dziury na drogach ?karol191 napisał:A ten update co robi.
A już wiem update najczęściej poprawiają błędy w grze !
Ale niestety o tym zapomnialem :'(przeo_91 napisał:Jak używasz kodów to ci archivement nie wyskoczy, bo już go zablokowało przez użycie kodu!
NImysl ze jestem slabyKuvA napisał:Widzisz kody nie popłacają sam się teraz o tym przekonałeś że trzeba grać normalnie a nie na skróty![]()
Akurat w przypadku CoD'a 4 to stwierdzenie nie jest trafne.KuvA napisał:Widzisz kody nie popłacają sam się teraz o tym przekonałeś że trzeba grać normalnie a nie na skróty![]()
Chcialem wlasnie zobaczyc bo to sie smiesznie gra jak stary filmRaikoh napisał:Akurat w przypadku CoD'a 4 to stwierdzenie nie jest trafne.KuvA napisał:Widzisz kody nie popłacają sam się teraz o tym przekonałeś że trzeba grać normalnie a nie na skróty![]()
Niewiem czy grales, ale wiekszosc tych "kodow" jest dla zabawy, nie ulatwia rozgrywki.
Do tego ich uzycie jest stopniowo odblokowywane (zbierajac laptopy), jedyny ulatwiajacy rozgrywke (bullet time) jest dostepny bardzo pozno, a to i tak trzeba lizac sciany.
Czytam to już 4 raz i dalej nie wiem co ty napisałeś ;/karol191 napisał:Chcialem wlasnie zobaczyc bo to sie smiesznie gra jak stary filmi niechcialo mi sie czekac wtedy sie szybko biega itp.