Witam są chętni na grę przez xbox live w call of duty4???
Stworzy się prywatną grę, czym więcej osób z forum tym fajniej czekam na odpowiedz na forum lub na xbl nick: pelermo
Kurde przewnie że jestem chętny. Fajnie byłoby jakbyśmy sie zgadywali co jakiś czas i ciorali w calla. Proponowałbym założyć nowy temat "COD4 XBL" na którym podawali byśmy godzine, date, zbierali chętnych i jazda. Już powoli mnie denerwuje gra z angolami, sznapsami i innymi hełropejczykami :/ POZDRO
No to jest już nas trzech proponuję mały meczyk dzisiaj o 20:00 trochę mało osób lecz do 20:00 może jeszcze ktoś dojść. Dobrze by było jak każdy by był na xbl o 19:50 to wszystkie takie pierdoły jak dodanie użytkownika do listy znajomych itp by się załatwiło i bym zaczeli grę. Więc do zobaczenia na xbl. pozdro
Ja również z miłą chęcią pogram z wami w COD'a 4, lecz na razie nie będę mógł grac..., ale będę dostepny gdzieś tak 23 sierpnia, a bym zapomniał mój nick: SpotlessBodzio. Do tego czasu zaplanujcie jakiś meczyk
Witam. Dzisiaj ok 21.30 mogemy zagrać kilka rundek. Wreki poslal mi wiadomość na ixa o stronie na której można robić ustawki na COD4 i inne, lecz nie wiem czemu nie potrafię wejść na tą stronę . Wreki jeśli to czytasz to daj jeszcze raz namiary a jeśli nie to może ktoś inny zna adres? Pozdro!!!
Czizes ale ze mnie sierota hehe. Jestem zawsze chętny do gry ale dopiero wieczorem ok 21.00, no chyba że mam wolne czy cuś. Będę obserwował turnieje i jak co to z chęcią sie zapiszę. Pozdrawiam !!!
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.