Cos jak Fable?

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

xbx

Użytkownik
Użytkownik
Pytanko... Pomimo tego, ze nie lubie gier RPG, strasznie na starym Xie wciagnelo mnie Fable. Czy jest jakas gierka w tym stylu na 360? Tylko wlasnie nie nudny RPG, ale musi miec w sobie to blizej nieokreslone cos, jak Fable, od ktorego nie moglem sie po prostu oderwac.

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Cos jak Fable?

Niedlugo bedzie Fable 2 :p

I sprobuj Overlord'a.

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

Overlord jakiś drętwy jest nie wciąga mnie ta gra. Próbowałem na siłę grać myśląc, że może się rozkręci ale nie za bardzo.

xbx

Użytkownik
Użytkownik

To chyba zostaje mi czekac na Fable 2 :)

Disav

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Myślę, że mógłby Ci się spodobać The Elder Scrolls IV: Oblivion. Grałem którko i nie jest to to samo co Fable (świetna gra) ale też ciekawy RPG, nice grafika i wciąga...ojjjj wciąga :)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

xbx napisał:
To chyba zostaje mi czekac na Fable 2 :)
Nie, wyprobuj Overlorda :p
Jednemu podejdzie, drugiemu nie :p

kuva

Banned
Użytkownik

nie dawno wyszedł na x360 two worlds jeżeli lubisz klimaty a'la gothic to ci się gra spodoba i wciągnie na długie wieczory ;)

FiFoKs

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Mam two worlds i wcale ta gierka nie jest taka super oczywiście magia i wszystko jest ekstra ale nie da sie w nią grac długo ;)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Jak dla mnie to Two Worlds jest skiepszczony, pelen bledow.
Nawet grac sie nie chce.

artfulpirate

Świeżak
Świeżak

jak dla mnie fable jest za krótkie wciągające ale za krótkie !!! :-\ ale za to szczerze polecam Oblivion spędziłem nad mim wiele tygodni... 8) jest w ciągające do bólu co prawda fabuła na początku jest mdła i trzeba się przyzwyczaić do tego żeby dojść gdzieś trzeba iść z 10 min :p

Assan

Użytkownik
Użytkownik

Heh fable a ja mam nadzieje ze gothic 4 na x360 wyjdzie ;D :D :D pisali ze wyjdzie to czymam za slowo :D :D :D

Kasaniec

Użytkownik
Użytkownik

Oblivion - gra jest poprostu boska :) Mnie się spodobała bardziej niż gothic. Co prawda w grę się trzeba "wczuć", co następuje po około 30 minutach :) Zacząłem grać w Obliviona z nudów (gdyby mi się tak nie nudziło to nie odpaliłbym jej chyba do dzisiaj :p) i po około 30 min. wciągnęło mnie lekko. A za każdym kolejnym odpaleniem gry coraz bardziej wciągała ;) Potem nie mogłem się od niej oderwać:

"Jeszcze jeden quest i wyłączam", po dwóch godzinach: "dobra teraz naprawdę ostatni" i kolejne pół godziny grania :)

Poprostu trzeba w to zagrać i tyle :p

Assan

Użytkownik
Użytkownik

Oblivion tez jest zaje*****:pzeslem na pc! ALe gothic 4 To jusz bedzie cos:eek:gulnie wszystkie gothic-ki sa zaje****e ;D

Assan, mała prośba: Przed napisaniem posta najpierw sprawdź pisownie, np. w Wordzie :p Bo te błędy niestety "kłują" w oczy.../Kasaniec

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom