Crackdown 3 ma napędzić sprzedaż Xbox One

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl

Microsoft ma w swoim rękawie jeszcze kilka niespodzianek na 2018 rok, które zostaną zaprezentowane na tegorocznym E3, jednak zdaniem jednego z branżowych analityków, to właśnie Crackdown 3 ma skłonić graczy do kupienia Xboksa One.

Crackdown 3 zostało pierwszy raz zaprezentowane w 2014 roku. Przez ostatnie lata kilkukrotnie spojrzeliśmy na grę, jednak trudno w tym wypadku mówić o wybitnej oprawie ze świetnie zapowiadającą się historią.

Nadal nie poznaliśmy ostatecznej daty premiery, ale według przecieków Crackdown 3 ma trafić na Xboksa One i komputery osobiste już wkrótce. W sprawie gry wypowiedział się Michael Pachter, który uważa, że nadchodząca pozycja ma skłonić graczy do kupienia Xboksa One.

„Crackdown to niesamowita seria, a jeśli Crackdown 3 jest dobry, to będzie napędzał sprzedaż konsoli. To naprawdę dobra marka, ale znowu nie dla każdego.”
Zdaniem Pachtera to właśnie takie tytuły jak Crackdown 3 oraz State of Decay 2 mają zachęcać graczy do kupowania Xboksów One. Szczerze mówiąc trudno mi zgodzić się ze specjalistą, bo mam wrażenie, że tylko nowe IP powiększą bazę użytkowników amerykańskiego sprzętu.

Crackdown 3 może okazać się sporą ciekawostką, jednak wiele zależy od dwóch czynników – czy twórcy znacząco rozbudowali grę od ostatnich pokazów i czy fabuła nie będzie wyłącznie wydmuszką do kolejnych powtarzalnych zadań.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Już widzę jak ludzie lecą kupować Xbox dla C3 ;D Może w 200x się grało w Crackdown, sam grałem w ten tytuł dość długu ale dziś jest masa podobnych gier klepanych na ta samo kopyto.

B0ni3k

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Moim zdanie tu maja problem ze zapowiedzieli c3 w 2014 r po takim czasie ludzie maja teraz ( przynajmniej ja ) wygórowane oczekiwania i ta gra musi byc bomba a jak nia nie bedzie to maja po zamiatane.

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Jak dla mnie konsole muszą dołączyć do gry w cenie, aby napędziła sprzedaż.

Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka

suki

Użytkownik
Użytkownik
Moim zdanie tu maja problem ze zapowiedzieli c3 w 2014 r po takim czasie ludzie maja teraz ( przynajmniej ja ) wygórowane oczekiwania i ta gra musi byc bomba a jak nia nie bedzie to maja po zamiatane.
No widzisz ja po tylu latach nie mam żadnych oczekiwań i nie czekam na tą grę i tyle w temacie.
Kolejny kiler który stał się gniotem :)

chrabonszcz

Banned
Użytkownik
Świeżak
nigdy nie rozumiałem fenomenu tej gry i nigdy mi nie podeszła, ani pierwsza ani druga część.
na trójkę nie czekam w żadnym wypadku i z mojej strony nie byłaby powodem do zakupu konsoli.
no ale hamburgery to inna półka i faktycznie musiałaby być mega rewelacyjna żebym w nią zagrał.
kolejna nędzna kopia gta tyle że z odmienną fabułą

Do góry Bottom