Crysis 2 na Playstation 3 - beta gameplay

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Crytek właśnie wypuścił gameplay Crysis'a 2 na PS3 i zapowiedział że "peesowcy" również doczekają się dema multiplayer. Poniższy filmik jest drugim filmem z "cyklu" Crysis 2 Experience i jest on zatytułowany Semper Fi ;)

Jak Wam się to podoba? Czy posiadacze Xbox'a 360 i PS3 wybiorą wersję na maszynę ze stajni Sony czy jednak od Microsoft'u? Czy widzicie jakieś różnice w grafice pomiędzy obiema konsolami?

Dla Xboxforum.pl - H3XT0R

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
ja tam różnicy w grafice nie widzę, a pytanie kto jaką wersję wybierze jest głupie, bo to zależy jaką kto ma konsolę ;) jestem ciekawy czy multi podbije świat i ludzie będą w to siekac przez długie lata, czy też po roku zostaną już tylko fani serii

Hextor

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
ja tam różnicy w grafice nie widzę, a pytanie kto jaką wersję wybierze jest głupie, bo to zależy jaką kto ma konsolę ;) jestem ciekawy czy multi podbije świat i ludzie będą w to siekac przez długie lata, czy też po roku zostaną już tylko fani serii
Kolego przecież jasno napisałem że posiadacze PS 3 i Xbox'a 360 :D Zapytałem jaką wtedy wybiorą :)

QwerTaj

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Na X360 obraz jest ostrzejszy, za to na PS3 jest lepsze oświetlenie. Minimalne różnice, w czasie gry się tego nie zauważy.

lobuzzz

Świeżak
Świeżak
ciekawe czy gra bedzie posiadać AP.25 ??

xboxfan^^

Banned
raczej ap 2.5 nie bedzie teraz duzo gier wyszło i nie miały wiec spokojnie a jak coś mamy przecież LT+ ;)

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom