Czarna Obudowa :]

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Witam, jest ktoś może zainteresowany wymianą obudowy? Poszukuje czarnej obudowy w zamian daję swoją białą ;] ew czy ktoś ma jakieś namiary na takową?

marko22

Świeżak
Świeżak
Odp: Czarna Obudowa :]

Czarne obudowy masz na Allegro. Za niebagatelną kwotę prawie 200zł. Jak masz zdolności malarskie, to jaki problem pomalować ;)

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

marko22 napisał:
Jak masz zdolności malarskie
No to 200zł chyba zbierać muszę ale to już kupie jakąś wypasioną :]

psho

Świeżak
Świeżak

Ja mam elite i mam od nowości czarną. Koleżka ma białą ze srebnym przodem i też wygląda fajnie.
A co do zmiany koloru. Zdejmujesz obudowe. Kup podklad malarski. Pryśnij dokladnie. Jak wyschnie to mlaluj lakierem. wtedy gdy bedziesz mial jakis odprysk niefortunnie to nie wyjdzie białe spod niego. wiem bo malowałem swoje wszystkie kompy.

pozdrawiam

pawian123

Świeżak
Świeżak

ale macie problemy :eek: to wy gracie na konsoli czy czy moze jecie z niej sniadanie ?? jak ktos ma kaprys to niech sobie kupi nowa ale pomysł z malowaniem to juz chyba pzesada tak jak w komentarzu wyrzej poco malowac kompa ?? :eek: muj stoji bez blach i pzynajmniej sie lepiej chlodzi

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Jak się nie podoba nie komentuj. Każdy ma inny gust.

krv

Użytkownik
Użytkownik

Zostawcie te xboxy takie jak je Pan Bill Gate's przyodział... :p

Ja mam białą i się nie wstydzę :D

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Też mi się białe podoba ale gdy wszystko w pokoju masz czarne to nie fajnie to wygląda ^^

Piki

Użytkownik
Użytkownik

Więc przemaluj wszystko w pokoju, a konsolę zostaw białą... :)

krv

Użytkownik
Użytkownik

Ja wszystko od kompa mam czarne a od x białe :D

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Owinę ją w pokrowiec. Ew. wybuchnie z przegrzania :D

brattanek

Ojciec dyrektor
Członek Załogi
Administrator
XBF
Xbox One
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Świeżak

spike200 napisał:
Też mi się białe podoba ale gdy wszystko w pokoju masz czarne to nie fajnie to wygląda ^^
mam identycznie :D

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Dobrze ktos radzi, zrobcie remont pokoju i nie bedzie problemu :D

sarinek

Użytkownik
Użytkownik

ja malowalem kiedys psx1. prysnalem z tylu tam gdzie byl wywietrznik. no i juz sie wiecej nie wlaczyla!!! hahah

norbertino

Użytkownik
Użytkownik
a nie widzieliscie jak malowali samochody na szybko ?? :p Biorą taśme papierową, obklejają to co ma byc takie jakie jest i psyyyyyyyyyyy ze wszystkich stron potem zdejmują i jest wszystko spoko. Co do obudowy to nie widzialem na allegro Całej obudowy czarnej tylko sam przedni panel. Widzialem tylko metalowa obudowe jak od kompa ktora miala pomoc w chłodzeniu :p ale wyglądała jak komputer i była 3 razy większa:p

Do góry Bottom