Czarno bialy obraz

Kondziuuu

Świeżak
Świeżak
Siemanko.
Pisze do Was bo mam problem moja konsola sprawowala sie bez problemu ale ostatnio po powrocie do domu zasiadlem wygodie w fotelu odpalilem Xsa i ze zdiwieniem stwierdzilem ze mam czarno-bialy obraz we wszystkich grach filmach i menu xboxa. Wiem ze stalo sie to potym jak siostrzeniec mojej nazeczonej zrobil sobie na konsoli swoj profil. Czy moglo sie stac ze wlaczyl jakas opcje ktora zmienila obraz? Problem pozostaje nawet po zmianie profilu wiem ze opcja wyswietlania obrazu u mnie ustawiona jestw PALu. Pomocy :(

seba1415

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Czarno bialy obraz

Jaki masz tv jakiego xbox'a moze to wina kabla a moze tv nie mozna stwierdzić problemu bez wiadomości o twoim TV wiec jaki on jest lcd czy moze stare wielkie kineskopy??

Kondziuuu

Świeżak
Świeżak
Odp: Czarno bialy obraz

seba1415 napisał:
Jaki masz tv jakiego xbox'a moze to wina kabla a moze tv nie mozna stwierdzić problemu bez wiadomości o twoim TV wiec jaki on jest lcd czy moze stare wielkie kineskopy??
TV posiadam Panasonica Plazma TH-42PV80 a consola ver. Arcade z grudnia 2007roku okablowanie orginalne nie zmienialem wiec watpie aby to bylo przyczyna. Pozdro

Do góry Bottom