Czy będę mógł zainstalować grę na dysku zewnętrznym ?

DejVido

Świeżak
Świeżak
Witam!

Będę mógł zainstalować grę na dysku zewnętrznych chodzi głównie o gry z xbox live'a, bo mam 1 tb dysk zewnętrzny z przerobionej ps3 były tam gry.

piotrek95pl

Użytkownik
Użytkownik
dysk przenosny konsola widzi tylko 16 gb, tak bedziesz mogl

DejVido

Świeżak
Świeżak
Nie da rady zrobić nic żeby widzaiła więcej ?

chmielo20

Użytkownik
Użytkownik
Niestety. Ale chyba do 18 gb a nie do 16gb

Daniel1979

Użytkownik
Użytkownik
Jak 16 to 16 , a nie 18. I ani bita więcej.

DejVido

Świeżak
Świeżak
Szkoda ...

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
dysk przenosny konsola widzi tylko 16 gb, tak bedziesz mogl
Głupota, wystarczy zrobić na dysku więcej partycji np. Xbox 360 i to będzie główna, a potem Xbox 360 01, Xbox 360 02 i tak dalej i każda będzie miała po 16gb, więc możesz zapisywać na każdej z partycji gry i gdy będziesz chciał ściągnąć grę lub gdy będziesz chciał zagrać w grę, którą masz zapisaną na np. Xbox 360 03, to zmieniasz nazwe na Xbox 360 i wtedy grasz, trochę to uciążliwe bo musisz żeby zagrać w jakąś grę zmieniać nazwę, ale to się bardziej opłaca niż bulenie za HDD 250GB.
PS: Próbowałem tylko raz po skonfigurowaniu i działało :)
Pomogłem...? Podziękuj

piotrek95pl

Użytkownik
Użytkownik
Niestety. Ale chyba do 18 gb a nie do 16gb
yyy.chyba jednak 16 ^^
a pozatym dysk do slim kosztuje w granicach 150-160zl za 250GB
czy to tak duzo?
jak cie stac na slim to stac cie tez na dysk

ZZ123

Użytkownik
Użytkownik
Konsola będzie widziała 1 TB, ale tylko wtedy gdy będzie miała JTAG.

pastorek23

Użytkownik
Użytkownik
a czy pendriva można używać jako dysku do save jeśli nie mam w ogóle karty ani dysku w konsoli ?

Diabolique

Użytkownik
Użytkownik
tak

pastorek23

Użytkownik
Użytkownik
proszę o pomoc w takim razie jak to zrobić. Jak przygotować pendrva ...będę bardzo wdzięczny

GrooBass

Użytkownik
Użytkownik
proszę o pomoc w takim razie jak to zrobić. Jak przygotować pendrva ...będę bardzo wdzięczny
http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/pendrive-xbox-44009-2.html

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
No po prostu, bierzesz sobie pendrive conajmniej 1gb max. 16gb i podłączać do wejścia USB w konsoli, wchodzisz na Ustawienia Systemu--->Pamięć i tam będziesz miał "Urządzenie Masowe USB" to wchodzisz w to i konfigurujesz, po tym będziesz mógł cieszyć się tanim źródłem pamięci :)

Do góry Bottom