Czy idzie?

Przem

Świeżak
Świeżak
Mam pytanko.
Wyłącza mi się FIFA11. Nagrywałem z prędkością x2,4. Wyłączyłem dźwięki kibiców i komentatora to pogram sobie trochę dłużej ale i tak całego meczu nie skończę. Nagrałem ją na płytce "Emtec". Czy jakbym przegrał ją na "Verbatim'a" to chodziłaby normalnie?
Zawsze ta druga płytka jest lepsza na gierki .. Ale jeśli dalej ma mi się wyłączać gra to szkoda kolejnej płytki.
Byłbym wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam.

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
Chłopie o co ci chodzi ? poziom złożenia tego zdania, jest dla mnie nie zrozumiały...

Przem

Świeżak
Świeżak
Nagrałem grę na płytce Emtec, zacina się, a po chwili wyłącza. Czy jakbym przegrał ją na Verbatima to problem by zniknął?

kenny59

Użytkownik
Użytkownik
Nagrałem około 20 emteców,wszystkie działają idealnie. Grasz z dysku czy z plyty?

Przem

Świeżak
Świeżak
Z płyty..
A może dziać się tak dlatego że to jest wersja PAL a nie Region Free? Czy to jest to samo?
Nie znam się na tym..

maka2020

Użytkownik
Użytkownik
To samo. Spróbuj zainstalować na dysku.

Przem

Świeżak
Świeżak
Tylko że nie mam dysku...
To jednak skopiowanie na Verbatima nic nie da?

rafciu

Użytkownik
Użytkownik
A może to po prostu wina nagrywarki? Też nagrywam na tańsze płyty i wszystkie śmigają.

Przem

Świeżak
Świeżak
Trochę już gierek mam nagrane na niej i żadna gra tak nie robiła jak FIFA.

bgszef

Banned
Jak tak Cie to meczy to przegraj na inna plyte. Przeciez to nie majatek, a jak nie sprawdzisz to sie nie dowiesz

Onicniepytaj

Ryżownik
Ryżownik
Xbox One
Użytkownik
I zainwestuj w dysk do swojego X'a bo po co męczyć napęd jak można sobie z dysku grać (z płytą w napędzie).

Do góry Bottom