Czy na pudełku jest gdzieś napisane jaki napęd posiada konsola? (Ważne)

Mr.Hankey

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Tak jak w temacie. We wtorek planuje zakupić X360 z HDMI w wersji Premium (chyba najlepszy wybór) i nie wiem jak sprawdzić napęd. Jest to gdzieś napisane na pudełku? A może w tych modelach występuje jeden i ten sam rodzaj czytnika?
Będę bardzo wdzięczny za odpowiedz.
Pozdrawiam.

P

przeo_91

Guest
Odp: Czy na pudełku jest gdzieś napisane jaki napęd posiada konsola? (Ważne)

Na pudełku nie ma napisane jaki jest napęd. W nowych konsolach najczęsciej są BenQ i Hitachi-LG (ver. 79 FL/FK)

Mr.Hankey

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

I tu właśnie jest pies pogrzebany. Zależy mi na BenQ gdyż w napędach Hitachi(79) po flaschowaniu zostaje jakiś ślad i nie da rady ewentualnie zwrócić na gwarancje Microsoftu. Z BenQ podobno nie ma z tym problemu. Może ktoś to potwierdzić?

ADAMO

Użytkownik
Użytkownik

Mozesz przetestowac sprzet przed zakupem:) podejdz powiedz ze chcesz kupic ale najpierw spr pokaz kase i musi ci pokazac (wlaczyc) takie maja obowiazki lub wes do domu i oddaj jak ci cos nie pasi:0 chyba ze to od kogos:/

P

przeo_91

Guest

Zrób to co mówi ADAMO pokaż pieniądze gościowi i powiedz że chcesz przetestować sprzęt zobacz sobie jaki napęd i z głowy, a możesz też trafić na napęd TOSHIBA-SAMSUNG u mojego kupla jest konsola z HDMI a ma napęd TOSHIBA-SAMSUNG i nie wiem jakim cudem się tam znalazł, wiec się nie zdziw jak tam nie będzie ani BenQ ani Hitachi-LG.

P

Piri001

Guest

Samsungi podobno najlepsze . W nich nie zostaja zaden slad i latwo je sflashowac.

P

przeo_91

Guest

Tak TOSHIBA-SAMSUNG są najtrwalsze ale mają wadę są najgłośniejsze :-\ ale coś za coś lepiej żeby napęd dłużej pożył.

Do góry Bottom