Czy na Xboxie One da się grać za pomocą klawiatury i myszki ?

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Adrian.XOne16

Świeżak
Świeżak
Czy na konsoli Xbox One można grać w gry za pomocą klawiatury i myszki ? Tu przeczytałem https://www.spidersweb.pl/2017/12/xbox-one-mysz-klawiatura.html ,że podobno tak ale nie w gry typu PUBG. Jeśli się da grać to czy w gry Single Player typu Far Cry 5 i inne strzelanki ?

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Na szczęście się nie da ;) Polski MS w tym samym dniu usunął artykuł że swojej strony co go opublikował. Na dzień dzisiejszy się nie da.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Nie z drobnymi wyjątkami.

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Na szczęście się nie da
Na szczęście MS współpracuje z Razer i niedługo się da. W końcu XBOX stanie się dla mnie atrakcyjnym urządzeniem, bo na chwilę obecną jest tylko zabawką dla moich dzieci. Może w końcu będę miał ochotę ograć wszystkie gry, które kupiłem dla siebie. Niestety celowanie za pomocą pada odbiera mi przyjemność z grania.

• Like
Reactions: vip

Adrian.XOne16

Świeżak
Świeżak
Na szczęście MS współpracuje z Razer i niedługo się da. W końcu XBOX stanie się dla mnie atrakcyjnym urządzeniem, bo na chwilę obecną jest tylko zabawką dla moich dzieci. Może w końcu będę miał ochotę ograć wszystkie gry, które kupiłem dla siebie. Niestety celowanie za pomocą pada odbiera mi przyjemność z grania.
Ja również często mam z tym problem chociażby w Far Cry 5

tysszek

Banned
Użytkownik
W Minecrafcie działa myszka I klawiatura :)))

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Kyron

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Ja tam dzieci od mojego x1 miotłą odganiam (do Fortnite mi lgną i GTA ).Mają 2 inne konsole.Graj na padzie nawet jak nie umiesz w fps się nauczysz. Pierwsze mecze ze statami np. 1:15 ale po pół roku będzie lepiej :)

Gruberek

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Jak mam chwilę to gram ale nie w gry gdzie muszę celować. Ogólnie nie mam nic do pada, bo sprawdza się świetnie w platformówkach czy jakichś wyścigach, a w FPSy pogram jak już będzie to możliwe za pomocą M+K. Dla mnie celowanie na padzie jest tak samo przyjemne jak wpisywanie za jego pomocą haseł na klawiaturze ekranowej.

Status
Temat zamknięty. Nie możn a w nim odpowiadać.

Do góry Bottom