X
x-mato
Guest
Zastanawia mnie to czy naprawa RoDa jest tyle warta(120-200zł)??bo slyszalem ze za mniejsze pieniadze da sie to zrobic.Co wy o tym sadzicie??
Jeśli wykona to profesjonalny serwis i bedzie lutowane na kulach Pb ,i jeśli zrobią modyfikacje chłodzenia to na pewno konsola powinna pochodzić długomisiek8 napisał:A jak konsola sprawuje sie po rebalingu?!Chodzi dobrze,czy zdarza sie jej zlapac RoD?
I oprócz tego czy użyją kul Pb z zwiększoną ilością ołowiukopecioch napisał:Jeśli wykona to profesjonalny serwis i bedzie lutowane na kulach Pb ,i jeśli zrobią modyfikacje chłodzenia to na pewno konsola powinna pochodzić długomisiek8 napisał:A jak konsola sprawuje sie po rebalingu?!Chodzi dobrze,czy zdarza sie jej zlapac RoD?
i płacił za X-ClampSasek39 napisał:moj kolega miala roda i placil 140zl
Laska robi x-clamp, więc mówie ci że zrobię ci to samo za 30zł co on robi za 120zł.Michał01 napisał:nie chce x-clampa bo tylko bardziej spierdzielisz a ja jutro wysylam do serwisu tylko nie wiem czy do laski czy do takiego innego za allegro za 200zł![]()
Laska? Poczytaj... http://x360iso.org/index.php?topic=3586.0Michał01 napisał:nie chce x-clampa bo tylko bardziej spierdzielisz a ja jutro wysylam do serwisu tylko nie wiem czy do laski czy do takiego innego za allegro za 200zł![]()