Czy podłącze kkabel VGA Do xbox 360?

rYs1292

Użytkownik
Użytkownik
Mam pytanie czy podłącze kabel Vga do xboxa 360 i do laptopa tak żeby na laptopie mi się gra uruchamiała ( obraz na monitorze) plz pomoc

jigga

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: Czy podłącze kkabel VGA Do xbox 360?

Powinno działać bez problemu.

P

Piri001

Guest

Kwestia tego czy zlacze wychodzące czy wchodzoce (in czy out ) jezeli in to ruszy jezeli out to sluzy to aby obraz z lapka dawalo na innym monitorze .

peku

Użytkownik
Użytkownik

w wiekszosci laptopow tego nie ma wiec musisz dokladnie sprawdzic czy masz VGA IN

irasek

Użytkownik
Użytkownik

Ostatnio kupiłem na allegro taki kabelek. Cena całkiem niezła. Warto zobaczyć --> http://www.allegro.pl/item339275270_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_crt_xbox360_gold_kx1.html
Jeszcze do mnie nie dotarł ale jak już będę go miał to napiszę coś więcej na ten temat.
Aha i pamiętajmy o ustawieniu monitora na 60Hz (najlepszy obraz).

P

Piri001

Guest

irasek napisał:
Ostatnio kupiłem na allegro taki kabelek. Cena całkiem niezła. Warto zobaczyć --> http://www.allegro.pl/item339275270_kabel_xbox_360_vga_hd_av_lcd_crt_xbox360_gold_kx1.html
Jeszcze do mnie nie dotarł ale jak już będę go miał to napiszę coś więcej na ten temat.
Nie licz na tym kablu na cuda - ta cena powala . Juz wiele osob sie skarzy a ty po 1-2 miesiacach bedziesz nastepny .

zman

Użytkownik
Użytkownik

a ogolnie warto kupic kabelek do monitorka ? jest lepszy obraz niz na zwyklym kineskopowym TV ? bo nie wiem czy sie w to bawić ;]

realizer

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Podlacz sobie TV do kompa a potem spowrotem zmien na monitor to sie dowiesz :p

zman

Użytkownik
Użytkownik

realizer napisał:
Podlacz sobie TV do kompa a potem spowrotem zmien na monitor to sie dowiesz :p
uuu dzieki za rade jak masz takie rady na forum dawac to moze nie nabijaj sobie postów :] pełen profesjonalizm .. jak bym chciał rzucić kasę na kabel aby zobaczyć jak to wygląda a potem go schować do szafy bo jednak okazuje sie ze obraz jest lipny i tym sposobem stracić kasę która mogłem przeznaczyć na coś innego to pewnością zrobie jak mowisz :]

irasek

Użytkownik
Użytkownik

Piri001 napisał:
irasek napisał:
Nie licz na tym kablu na cuda - ta cena powala . Juz wiele osob sie skarzy a ty po 1-2 miesiacach bedziesz nastepny .
Dzięki że powiedziałeś, to nie rozpakuje tego kabelka i odeśle jest gwarancja zwrotu chyba. A jaki kabelek tego typu byś polecił?

P

Piri001

Guest

Oryginal m$ i kabel firmy bigben chociaz ktos mowil ze po 1roku uztytkowania ma lekkie smuzenia po rogach . Sa ta dosyc drogie kable (70zl i w gore ) ale nic nie stracisz .

Do góry Bottom