Czy przeróbka dalej działa?

MrSobi

Świeżak
Świeżak
Witam
Mam dość poważny problem gdyż nie wiem czy przeróbka dalej nęka moją konsolę. Mianowicie chodzi o to że mam konsolę PAL i myślałem że przeróbka mi sie cofnęła z akutalizacji z gry (przerabiałem ją chyba w 2010) jednak później zaczęło mnie dziwić że kosnola czyta gry w formacie NTSC ( legend of spyro dawn of the dragon i saints row the third). Pytam się o to gdyż chciałem już od dłuższego czasu podłączyć konsolkę pod neta
Z góry dziękuję

akir

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Przeróbka nie zmienia formatu konsoli. Na pal nie odtworzysz ntsc, nie rozrozniasz gier region free...

Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2

MrSobi

Świeżak
Świeżak
Czyli teoretycznie mogę miec czystą konsole?

Jabar

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
PSforum.pl
Włóż grę w napęd nagraną pod twoją przeróbkę i sprawdź czy się odpali ....
Jaki dash miałeś przed aktualizacją i jak masz teraz ??

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Przeróbka nie powoduję tego że gry NTSC zaczną Ci chodzić, mimo to że masz konsole PAL. Pozwala jedynie na granie w nieoryginalne gry (piraty). Jeśli chcesz sprawdzić czy przeróbka nadal jest włóż nieoryginalną grę do napędu i sprawdź czy działa.

MrSobi

Świeżak
Świeżak
#Jabar dash aktualizowałem chyba 3-4 po tym jak kosnola nie chciała odtwarzać pirackich gier. Sprawdziłem przed chwilą grę która była pod moją przeróbkę i nie odtworzyła się, widniał napis odtwórz płytę DVD. Skoro tak się sytuacja przedstawia to mogę bezpiecznie podłączyć konsolę do internetu? Zapomniałem wspomnieć ze mam konsolę XBOX 360 Premium

CSpec

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Witam
Mianowicie chodzi o to że mam konsolę PAL i myślałem że przeróbka mi sie cofnęła z akutalizacji z gry (przerabiałem ją chyba w 2010) jednak później zaczęło mnie dziwić że kosnola czyta gry w formacie NTSC ( legend of spyro dawn of the dragon i saints row the third). Pytam się o to gdyż chciałem już od dłuższego czasu podłączyć konsolkę pod neta
Z góry dziękuję
Nie, Po prostu uruchomiłeś grę Region Free.

Jaką wersje dasha miałeś przed aktualizacją?

MrSobi

Świeżak
Świeżak
mówiłem że nie pamiętam bo dasha kilka razy aktualizowałem później i jeszcze chcę tylko wiedzieć czy mogę bezpiecznie podłączyć konsolę pod internet

Azur

Xbox One
Xbox One
V.I.P
Użytkownik
...

Do góry Bottom