Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

MARINO

Użytkownik
Użytkownik
Siemka!! Czytalem, ze ktos mial problem z anti-aliasingiem i mial fotki z moh airborn, na ktorych widac bylo, ze ma biale kontury na samlotach w glownym menu (gearsow nie mam wiec nie wiem jak by to wygladalo na tej grze u mnie). Nie jestem pewien czy tez mam ten problem. Moglibyscie mi powiedziec jak sie wstawia foty to wam pokaze jak to wyglada u mnie.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik
Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

vpx.pl tutaj wstaw fotę i prześlij link.

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

To sa fotki:

Kliknij na jedno to wyskoczy w pelnym rozmiarze ;)

Moge zrobic wiecej ale tyle raczej wystarczy :) Nie wiem za bardzo czy to tak ma byc :-\.

Czekam na odpowiedz :)

Edit//przeo_91 nie pisz posta pod postem!

sarinek

Użytkownik
Użytkownik

mi sie wydaje że masz kontrast ustawiony zbyt dynamicznie. ustaw na standardowy albo odpal tryggry powinno zniknac. ja miałem tak samo w AREA 51 jak gralem na dynamicznich ustawieniach. zmieniłem na tryb gry, lub standardowy (ewentualnie film) to już nie było

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

Ja mam ustawiony film a tryb gry jest wlaczony. A jak cos telewizor to samsung le32m87bd.

cux

Użytkownik
Użytkownik

A moze ta gra jest poprostu tak zrobiona. Poza tym co, masz wlaczone na raz dwa tryby?

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

Wyglada na to ze w tym samsungu tak mozna ale pewien nie jestem. Pisze ze mam wlaczony tryb gry, ale moge tez zmieniac z filmu na standard albo dynamicze a caly czas pisze ze tryb gry jest wlaczony. Poproboje z kontrastem. Ale chyba masz racje ze ta gra jest tak zrobiona bo inne chodza normalnie (np. w pgr3 nie ma takich bialych obrysow).
Z gory dzieki za pomoc :)

mav571

Użytkownik
Użytkownik

cux chyba masz rację. Brat mówił, że coś podobnego jest w wersji pecetowej. Ściągnę demko i zobaczę.

cux

Użytkownik
Użytkownik

Z tym, ze na PC mozesz wszystko w ustawieniach video podrasowac, tj. wygladzic itp...

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

Ale te biale obrysy i tak widac tylko w menu glownym na samolotach a w samej grze nie wiec to jest raczej tak zrobione.

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Też mam takie obrysy, podobnie jest w briefing room. Tak też mam PC ale podczas gry wygląda wszystko normalnie.

mav571

Użytkownik
Użytkownik

U mnie jest to o tyle dziwne, że te obrysy są tylko w niektórych grach :-\

MARINO

Użytkownik
Użytkownik

To lepiej zadzwon do M$ albo idz do ;) serwisu i spytaj sie o co w tym chodzi ;)

Do góry Bottom