Czy to wina płyt?

RastaSoldat

Użytkownik
Użytkownik
Witam, otóż nagrywam gry na titanumy i nie mogę ich zainstalować na dysk z tego względu iż pod koniec piszę "nie można odczytać danych z płyty" zrozumiałbym jakby to stara płyta była ale prosto po nagrywaniu tak się stało, w dodatku grając na titanumie w BC2 w połowie gry wyskoczył błąd przeczyszczenia płytki i lipa nie da się dalej grać, z Saint Row 2 miałem tak, że w spontanicznym momencie po prostu się zacinało, na dysk też nie mogłem nagrać... czy to wina płyt, nagrywarki czy konsoli?

turbin

Użytkownik
Użytkownik
Prosta zasada: jeżeli w czasie gry coś Ci się dzieje z grą/konsolą/płytką a gra nie jest nagrana na płycie Verbatim to 99% wina płytek.

bgszef

Banned
Prosta zasada: jeżeli w czasie gry coś Ci się dzieje z grą/konsolą/płytką a gra nie jest nagrana na płycie Verbatim to 99% wina płytek.
bzdura

Specter

Użytkownik
Użytkownik
Wina plyty/nagrywarki/predkosci nagrania.

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
Nagraj na dobrych plytach takich jak Verbatim i zobacz czy bedzie roznica jak nie to zobacz na innej nagrywarce

opeael2

Pomocnik
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
PSforum.pl
ja nagrywach na śmieeciach za 1,80 tylko że podczas nagrywania nic absolutnie na kompie nie robie zeby bufor byl pełny i ani jedna się nie wywaliła....laptop lenovo g550

Brudsien

Pomocnik
Pomocnik
ja nagrywach na śmieeciach za 1,80 tylko że podczas nagrywania nic absolutnie na kompie nie robie zeby bufor byl pełny i ani jedna się nie wywaliła....laptop lenovo g550
Przy normalniej pracy tzn internet, pisanie i tam gdzie nie jest obciążany mocno dysk nie mam mowy zeby bufor sie opróżnił z reszta nawet jesli to od tego jest ochrona zapisu i w razie czego glowica sie zatrzymuje, a laser wylacza

RastaSoldat

Użytkownik
Użytkownik
teraz będę wszystkie programy wyłączać dzięki panowie

kUcUs

Banned
Hmm kolego, też miałem taką sytuację i to chyba akurat było na verbatimach ;) ale u mnie to raczej ryski były tego powodem.. albo czego nie jestem pewien do końca może to być wina napędu, przestaje Ci powoli czytać płytki ;)

DJDIDO88

Użytkownik
Użytkownik
najlepiej to nagraj na Verbatimie i zobacz czy wyskoczy ci taki błąd.
Jeżeli tak to spróbuj nagrać na innej nagrywarce ale zastosuj Verbatima.
Jak błąd dalej będzie występował to już napęd w X360 ci wysiada.

RastaSoldat

Użytkownik
Użytkownik
kalibrację przeszedł w grudniu ;/ w dodatku konsola 2010 rocznik

Do góry Bottom