Siemano!
Z pół roku temu mialem iextreme 1,51 i musialem nagrywac gry na wave 2,teraz przerobiłem sobie konsole na lt+ i moje pytanie czy np battlefielda bad company 2 moge normlanie juz nagrywac na plyte z wavem 4 czy zmieniac na wave 2?
Ale chodzi mi tylko o wave nawet jak ma ten 6 to czy mam zmieniac czy moge odrazu nagrac,bo ja odkad dostalem bana to zmienialem wave na nizszy i bylo git, tylko z hot pursuitem i ac:b sie bawilem z abx bo maja te zabezpieczenie ap. 2,5
No i skoro masz już Bana to co cię obchodzi AP25. Znaczy jak masz LT+ to do uruchomienia musisz mieć poprawny obraz ale nie ze względu bezpieczeństwa, bo AP25 flaguje a potem Banuje ale 2 raz chyba nie zbanuje
nie musisz juz zmieniac wave bo LT+ czyta wszystkie [te stare nagrane juz wczesniej tez]
ale gre i tak musisz przed nagraniem abgxem przelecieć bo LT+ ma zabezpieczenie
jak gra nie zostanie przez abgxa własciwie sprawdzona to bedziesz mial czarny ekran i
płyta do kosza.... [bez wzgledu czy masz bana czy nie]
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.