Dark Sector

sarinek

Użytkownik
Użytkownik
czy ktos juz grał? wrażenia? a tak wogole to co jest z releasem PAL? jeszcze nigdzie nie ma a to juz 2 dni mineły od wypuszczenia jej na rynek... o_O dziwne..

kuva

Banned
Użytkownik
Odp: Dark Sector

wyszła 2 dni temu owszem ale wersja ntsc pal ma być ok. 4 kwietnia dopiero

misiek8

Użytkownik
Użytkownik

Oceny zbiera raczej srednie,wiec nie ma sie co napalac.

Fancy

Użytkownik
Użytkownik

dzis wyszla PALówka ;)

arni100

Użytkownik
Użytkownik

ja akurat już trochę pogrywam,jak na mój gust jest okey,grafa też jest dobra,tak że polecam!!!!!!!!!

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

dla mnie bomba - uwielbiam mroczne klimaty

cux

Użytkownik
Użytkownik

Odpalilem dzisiaj Dark Sector i mam problem. Czy wy tez macie podczas gry czarno bialy obraz, bynajmniej na poczatku rozgrywki? W menu mam kolorowo, jednak postac i otoczenie jest czarno biale. Nie wiem czy jest tak tylko na poczatku gry, czy caly czas... na filmikach zdaaje sie bylo kolorowo?! :eek:

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik

Jest tak tylko na początku jak cię zarazi koleś to już będzie normalnie.

Laska

Użytkownik
Użytkownik

Daję 7,5/10 Dobra ale nie powala ;)

cux

Użytkownik
Użytkownik

Mam problem, zacialem sie w jednym miejscu. :) Otoz jestem w tam, gdzie wysiada sie z windy, wychodze na zewnatrz, jest dzien, pada deszczyk, dalej jest niezla rzez.. dobra wszystkich pozabijalem, sa tam dwa zejscia w dol, po lewej i prawej-nic ciekawego tam niema. Dalej na samym koncu slonecznej mapki po prawej jest bramka otoczona drutami, a za nia jakies czerwone i biale swiatelko... i nie umiem jej otworzyc (tej pierrwszej, przed ta ze swiatelkami). Mysle, ze to do niej mam podejsc, no bo gdzie indziej? Jakis pomysl, jak to otworzyc, a moze gdzeie isc?!

gangster6669

Użytkownik
Użytkownik

Tej pierwszej bramki nie otworzysz po prostu musisz rzucić tym swoim powiedzmy kółeczkiem na podglądzie który dostałeś niedawno zeby najpierw przelecieć nad pierwszą bramka i uderzyć w te czerwone światełko.

cux

Użytkownik
Użytkownik

Dzieki wielkie, udalo sie. :D

Gregigregi

Użytkownik
Użytkownik

zwiesilem sie i nie wiem co dalej walcze z robotem-drugi w grze i nie wiem jak go rozwalic masakra po conajmniej 15 podejsciach mam dosyc poradzi ktos cos???

cux

Użytkownik
Użytkownik

No to tak, strzelaj w beczki-kiedy wybchna wez ogien i wrzuc zapalonym ninja bumerangiem w zaslanieta czarna gnida krate-spali sie gnida. Tam bedzie za krata prad i pradem go oszolom, wtedy szybko podbiegnij do jego czerwonej dupy i nacisnij B.

Gregigregi

Użytkownik
Użytkownik

HEH DZIEKI WIELKI :)

cux

Użytkownik
Użytkownik

Spox, tez sie z tym meczylem. :D Zamiast do tylka podbiegalem do jego "ryja" (?), dopieropozniej sie zorientowalem, ze w koncu jego czerwona dupa miga i na nia nalezy zwrocic uwage. :D

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Hi!

Mam problem z 2 Osiągnięciami:

Skeet Shooter
Shoot 10 Projectiles in Mid-flight.

Rebound
Kill an Enemy With a Reflected Projectile.

Z góry dzięki za help :)

bartos90

Użytkownik
Użytkownik

A ja utknąłem z bossem a'la jaszczurem na wodnej arenie. Czy mógłby ktoś poradzić jak go pokonać? Z góry Thx!

Erno

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

bartos90 napisał:
A ja utknąłem z bossem a'la jaszczurem na wodnej arenie. Czy mógłby ktoś poradzić jak go pokonać? Z góry Thx!
Na początku go zamroź (pojemnik z lodem jest na taśmie), jak masz shotguna to strzelaj do niego, w końcu zacznie on do ciebie strzelać z pocisków przypominających rakiety, wtedy szybko ciskaj Y aby aktywować tarcze i skieruj ja na przeciwnika. Rakiety się odbiją i trafią w niego :)

Powtórz to pare razy i po problemie

cux

Użytkownik
Użytkownik

Poprostu bron sie wciskajac Y kiedy puszcza rakiete i napeprzaj w niego ile sil. Co jakis czas on "sie meczy" wtedy podbiegujesz i B.

Do góry Bottom