ściągnąłem te 2 demka metal ... i jak odblokować, żeby była pełna wersja ? skąd ściągnąć demo clifhangera ?Są z tego co wiem to harm's way i doritos crash course, i jest też metal slug xx i metal slug 3 ale trzeba mieć demo clifhanger (instrukcja niżej)
1.jak ściągnąłeś cod'a to go włączasz
2.gdy jest ikonka press start to bierzesz szybkie uruchamianie i włączasz wersje próbną metal sluga
Jeśli pomogłem daj reputa.
Clifhanger to COD: MW2 pobierasz to demo z marketplace lub wkładasz do napędu płytę z MW2 jeśli posiadasz. Następnie w menu głównym wciskasz przycisk guide (ten na środku ze znaczkiem X) wybierasz szybkie uruchamianie i odpalasz Metala Sluga 3 lub XX, działa jeszcze Samurai Shodown 2.ściągnąłem te 2 demka metal ... i jak odblokować, żeby była pełna wersja ? skąd ściągnąć demo clifhangera ?
Samurai Shadown 2 kosztuje 800pkt , nie idzie pobrać pełnej wersji za freeziała jeszcze Samurai Shodown 2.
znasz dokładne tytuły ?Na US marketplace jest kilka gier za free Pinball i kolekcje gier z 8-bitowców.
Poproszę nazwę.Jest jeszcze jakaś strzelanka kosmiczna 2D ale to tylko na Markecie USA
aegis wingPoproszę nazwę.