DEAD RISING

bloodlustattoo

Użytkownik
Użytkownik
to sa dwa rozna typy gier. i mnie sie wydaje ze to chyba najtrudniejsza gra capcomu, zaraz po tym jest megaman :D
jak zombie cie zlapie naciskaj klawisze i powinien sie wyrwac. jest pokazane ktory ale ja wszystkie klikam.
ta gra wymaga od nas troche myslenia i planu. na poczatku zginiesz kilka razy na bank i mozna sie zirytowac. n apoczatak rozwijamy postac, pozniej zaopatrzenie sie w nektary z restauracji i idziemy robic sieczke.
jest trudna i trzeba sie wysilic zeby przejsc. ja po 2 letach od zakupu nie skonczylem :D

czachadymi89

Użytkownik
Użytkownik
Gra strasznie irytująca pod względem sterowania chodzi mi szczególnie o bronie tak ogólnie to fajna gra;)

bloodlustattoo

Użytkownik
Użytkownik
bronie jak bronie ale focenie i strzelanie troche porazka. celuje sie tym co sie biega, tak jak w RE4

ale warto pograc.

wojciech10

Użytkownik
Użytkownik
Nie rozumiem jak jeszcze nikt mógł nie narzekać na okropnie długie Loadingi ??

Problem ten chyba już nie jest tak ważny dla osób które mają dyski ale przecież ktoś tam musi być z wersją Arcade :)

Pograłem 30 minut (jak jeszcze nie było nowego softu) i wyłączyłem bo 70% czasu to były filmiki lub loadingi...

Teraz się przymierzam pograć ale dopiero jak skończę Skate

4fr0

Użytkownik
Użytkownik
odświeżę trochę temat. Mam pytanko odnośnie save'ów, nie wiem czy to jakiś błąd gry, czy coś, ale mam już(dopiero) lvl4 Franka i jak włączyłem dzisiaj gierkę, to zaczynała się znowu od początku :/ (tzn helikopter, lądowanie na dachu itp.) a byłem już po pierwszym starciu z tym latynosem na strzelnicy. Czy coś mi się skopało z sejwami? macie jakieś pomysły? Inna sprawa, to czy jest możliwość wybrania save do wczytania? Bo coś nie mogę się tego doszukać.

BoskiSqnJPL

Użytkownik
Użytkownik
odświeżę trochę temat. Mam pytanko odnośnie save'ów, nie wiem czy to jakiś błąd gry, czy coś, ale mam już(dopiero) lvl4 Franka i jak włączyłem dzisiaj gierkę, to zaczynała się znowu od początku :/ (tzn helikopter, lądowanie na dachu itp.) a byłem już po pierwszym starciu z tym latynosem na strzelnicy. Czy coś mi się skopało z sejwami? macie jakieś pomysły? Inna sprawa, to czy jest możliwość wybrania save do wczytania? Bo coś nie mogę się tego doszukać.
Ale pamietaj ze gra nie posiada Auto save. Nie ma mozliwosci wybrania. I w tym jest lipa bo jak spiepszymy choc 1 misje to dupa i gre trzeba zaczac od nowa. Nie rozumiem ludzi ktozy przyrownuja dead rising do residenta. W residencie mozna bylo zabic mnw 1000 zobi a tu nawet 50 000. W residencie mozna bylo uzywac tylko palnych broni omijajac outbrake, w dead rising mozna bylo uzywac prawie wszystkiego. Lokalizacja residenta byla zamieszczona w roznych lokacjach, w dead rising tylko w markecie, pomijajac ostanie 15 min gry jak sie jezdzi czolgiem. Gra jest warta swieczki chociaz jest starym tytulem...

bloodlustattoo

Użytkownik
Użytkownik
stara ale graficznie wypasiona.

w gze masz jedno zycie, wiec jesli cie zabija, od poczatku. jest to denerwujace ale gra wymaga myslenia.
pierwsze co to lewelowanie. zapomnij o misjach, rozwalaj zombie i probuj uratowac kilka osob, rob fotki itd. lewele po smierci zostaja wiec mozesz spokojnie ginac. jak juz bedziesz mial wystarczajaca ilosc slotow, idz do restauracji, narob nektaru, bron zawsze znajdziesz.
niby po 15 lewelu jest latwiej ale troche denerwujace jest zacxzynanie od nowa.

BoskiSqnJPL

Użytkownik
Użytkownik
stara ale graficznie wypasiona.

w gze masz jedno zycie, wiec jesli cie zabija, od poczatku. jest to denerwujace ale gra wymaga myslenia.
pierwsze co to lewelowanie. zapomnij o misjach, rozwalaj zombie i probuj uratowac kilka osob, rob fotki itd. lewele po smierci zostaja wiec mozesz spokojnie ginac. jak juz bedziesz mial wystarczajaca ilosc slotow, idz do restauracji, narob nektaru, bron zawsze znajdziesz.
niby po 15 lewelu jest latwiej ale troche denerwujace jest zacxzynanie od nowa.
Ja zaczalem gre mnw od lvl 17 i tez bylo ciezko :D Bo dobijalo mnie to ze wszystko robie na czas i tracilem HP ze by zdazyc na czas:D

cage900

Banned
Użytkownik
odkopie temat.

Wiem ze jesli chodzi o save to w grze jest lipa. Mam wobec tego pytanie. Jak długo przechodzi sie ta gre? bo nie wiem czy warto rozpoczynac na 1-2h

Do góry Bottom