Devil vs Assasin

dzierzal

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Witam. Zastanawiam się nad zakupem jednej z tych gier i nie mam pojęcia na którą sie zdecydować.

Dlatego zwracam sie do Was o poradę, o podanie jakiś + oraz - , i co byście wybrali.

Pozdrawiam.

kuva

Banned
Użytkownik
Odp: Devil vs Assasin

no troszku nie ma co porównywać devil 4 do assassin's creed bo 1 to action-adwenture a druga to skradanka jeżeli chodzi ci głównie o czas gry między dwoma grami to assassin's creed jest dłuższy

W devila gram już ok 5h i jestem już w 13 planszy z 20 także chyba masz dobrą radę a jeżeli chodzi o grywalność to powiem ci tylko jedno obie gry są sobie na równi (ale to wszystko zależy od gustu)

ps. to jest tylko moje zdanie ;)

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Assasin dosc szybko robi sie monotonny.
Musisz powaznie pomyslec czy spodoba ci sie jego klimat i czy odpowiednio sie wczujesz zeby pograc.

A DMC jest dobry dla wszystkich ;)

Ponury0

Użytkownik
Użytkownik

Wybierz DMC, poniewaz w AC co 2 misja prawie identyczna... Przeszlem AC bo ma fajny koniec . DMC fajniejszy bierz DMC i uciekaj!

P

Piri001

Guest

Ponury0 napisał:
Wybierz DMC, poniewaz w AC co 2 misja prawie identyczna... Przeszlem AC bo ma fajny koniec . DMC fajniejszy bierz DMC i uciekaj!
Czy ja wiem czy taki fajny - ale wez lepiej devila bo assasin naprawde staje sie nudny juz w drugim bloku pamieci .

Ukano

Użytkownik
Użytkownik

Ja tez zasypialem w Assasinie - DMC Rulez

Kuba380

Użytkownik
Użytkownik

w assasinie robisz zawsze to samo !! roznie sie misje tylko tym ze sa w innym miejscu badz zabijasz inna postac !! a DMC mi sie wogole nie podoba (nie lubie takiego typu gier)
moim zdaniem kup sobie za ta kase Bournota!

dzierzal

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

A jeżeli chodzi o grafikę , to która gra lepiej wypada???

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

Zdecydowanie Assasin. DMC jest zrobiony raczej w stronę grywalności niż grafiki.

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Dołączając sie do tego wątku. Co radzicie na urlop ?? Lubie gry akcji i sportowe a także wyścigi. Grałem już w Fife08 i NFS Pro Street.

P

Piri001

Guest

Najlepiej polecam gowa . To jest gra ktora przeszedlem prawie na poziomie Insane(x padl )

arni100

Użytkownik
Użytkownik

według mnie obie gierki są super,ale devil may cry 4 przypadł mi bardziej,wymiata na całej linni,poprostu sam miód

kang

Banned
Użytkownik

Piri001 napisał:
Najlepiej polecam gowa . To jest gra ktora przeszedlem prawie na poziomie Insane(x padl )
ja ostatnio własnie rozwaliłem raama na insane:)

Kuba380

Użytkownik
Użytkownik

cris14 napisał:
Dołączając sie do tego wątku. Co radzicie na urlop ?? Lubie gry akcji i sportowe a także wyścigi. Grałem już w Fife08 i NFS Pro Street.
Bournot i tyle w tym temacie ;)

Piki

Użytkownik
Użytkownik

On nie napisał, że lubi zręcznościówki, a Burnout to zręcznościówka.

Co do sportowych, jeśli lubisz piłkę to PES 2008 [nie FIFA, mimo dobrego pierwszego wrażenia].
Nie trzeba też lubić koszykówki by spędzić kilka godzin przy NBA Live 08 / NBA 2k8.

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Dzięki za pomoc. Kupie sobie chyba dmc4 i burnout paradise.

Do góry Bottom