Sciagnal bym demo ale na live nie jestem!!!mateusz_gosc napisał:za takie głupie posty to bym bana dał na rok ... jak to mówią dzieci neo "żal"
a teraz odpowiem Ci na Twoje pytanie ....
jak lubisz wszystko to kup wszystko ...
jak nie masz kasy to ściągnij dema i sprawdz ...
bezsensowne pytanie to bezsensowna odpowiedz i takie tematy powinny byc kasowane ... każdy lubi coś innego ... powiem Ci żebyś kupił DMC4 a Ty bedziesz potem płakał bo Ci się nie spodoba a wolałbyś bardziej TDU (te gry mają tyle ze sobą wspólnego co ja z UFO)
tak więc wykorzystaj takie coś jak DEMO i sprawdz sobie gierki
nie masz pewności czy są na live ? tak są sam ściagałem
pozdr.
Po 1 niemam plytekPiri001 napisał:A w czym to przeszkadza? Sciagnij demo z forum , nagraj na plytke i zobacz jak to wyglada
karol191 napisał:Niestety juz niema :'( A moze doradzilibyscie co wybrac robson.pl.Po 1 niemam plytekPiri001 napisał:A w czym to przeszkadza? Sciagnij demo z forum , nagraj na plytke i zobacz jak to wyglada
2 niemam konta na rapidshare
Ps. jest do wymiany vf 5 brac???
ps2. please o fast odp.
Pare razy przechodze tylko gry wyjatkowo fajne, np takiego CoD'a4 i Ace combat 5 przeszedlem jakies 6 razysjespan napisał:Devil wcale nie jest krótki (no chyba ze przechodziusz gry po jeden raz i rzucasz w kąt nie odkrywając wszystkich smaków) a nudny tym bardziej nie jest :-D (znaczy zależy dla kogo)
trochę mu brakuje do DMC3 ale jest to niezła pozycja ja polecam
Zamierzam wlasnie zmienic neta na upc wtedy bede mogl grac multi w codasjespan napisał:co racja to racja dodatki DMC 4 wyglądają biednie przy tych z dmc3 jednak ja już przechode po raz 3-ci by odblokować super wersje Nero i Dantego :-D i w sumie ciągle sprawia mi to przyjemność :-D (ale zalezy kto co woli ) a co do Cod4 to przyznam że naprawde dobra gra więc nie dziwie się ze masz ochotę na przechodzenie por az enty :-D ale polecam sieciowy multi bo on dopiero wymiata kampania przy nim to bieda![]()