Domowy wiatrak obok konsoli.

PUMBA-20

Użytkownik
Użytkownik
Zlapalem RODa oddalem konsole do naprawy i tak mysle jak by tu zrobic zeby konsola sie nie grzalatak bardzo. Myslalem czy postawienie wiatraka domowego kolo konsoli i traktowanie jej zimnym powietrzem cos polepszy ale z drugiej strony pewnie popsuje to cyrkulacje powietrza, co o tym myslicie?
Pozdo ;)

Brzuzka

Banned
Użytkownik
Odp: Domowy wiatrak obok konsoli.

ja miałem zwiechy w assasins creed, na 99% były spowodowane tym ze gra ma błędy, ale mimo to włączyłem wiatrak tyle ze z dala od konsoli i powietrze leci na jej przó wiec cyrkulacji nie zakłuca. i tak grając przez 14 godzin w assasina nie ma wiechy a wczesniej były po godzinie, wie nie wiem czy to pomaga ale nie przeszkadza chyba:p Wiatrak raczej chłodzi otoczenie zeby nie było konsoli zbyt gorąco...

BuLi!

Użytkownik
Użytkownik

mój kolega używa wiatraka domowego do chłodzenia swojego laptopa :D jemu to pomaga... ale ja osobiście nie będę próbował takich rzeczy w iX może to zaburzyć cyrkulacje zresztą co Ty tym schłodzisz obudowę? śmieszne to jest trochę...

leonheart

Użytkownik
Użytkownik

zasadniczo wentylator przewieje ciepłe powietrze z okolic konsoli więc coś to pomoże, aczkolwiek nie spodziewał bym się cudów :) takie rozwiązanie było by git, gdybyś zdją obudowę z X0

Do góry Bottom