Hmm wielki minus że nie ma historii chociaż z racji tego że jestem posiadaczem PS2 i przeszedłem wszystkie gry spod znaku DB na tej konsolce oraz na X360 to i tak z chęcią zobaczył bym ją w świeższej wersji.
Tak i tak jestem tego zdania że wersje DB na X360 nie dorastają do pięt wspaniałej serii DB:Z BT3 na PS2. Wiadomo graficznie nie ma co porównywać ale jakoś na PS2 znacznie przyjemniej mi się grało, dobra przejdźmy dalej do DB:Z RB2
Opcja Galaxy hmm dla fana serii jest dziwna bo czasami są tam połączone postacie które nie powinny razem walczyć (ze względu występowania w historii DB). Jak na moje oko to jakieś takiej super rewelacyjnej zmiany w stosunku do DB:Z RB1 nie ma.
W niektórych misjach byłem blisko rozwalenia pada ze złości bo są tak debilni* zrobione że masakra. Typu o ile mnie pamięć nie myli: Przeciwnik Super Hard (ten najwyższy poziom..) i misja typu że jedno uderzenie i leżymy
Sterowanie co do RB 1 to troszkę może poprawili ale tak i tak jak dłużej pograsz nauczysz się paru combosów to zobaczysz że czasami są bugi.
I ten wychwalany system zniszczeń jest dla mnie żałosny.. mało efektywny i przed zagraniem w tą grę oczekiwałem wielkiego WOW.
Ale jak już wspomniałem DB na PS2 króluje i jak na razie żadna wersja DB na X360 nie dorasta jej do pięt.
Takie moje zdanie. (( Niestety za chiny nie mogę znaleźć tematu z Opinią o tej grze, bo pamiętam że w takowym temacie wtedy się znacząco rozpisałem i co ważniejsze bardziej pamiętałem tą grę ))