Miłośnicy mangi i filmu Anime Akiry Toriyami powinni być teraz w siódmym niebie. Programiści z Namco przygotowują nową odsłonę bijatyki z Son Goku, Vegitą i Piccolo (ksywa w Polsce – Szatan Serduszko) w rolach głównych. Nową grę zatytułowano Dragon Ball Z: Burst Limit. Twórcy zapewniają, że powstająca na konsole Xbox 360 i Playstation 3 produkcja będzie dla serii rewolucyjna. Dzięki możliwościom nowych konsol w grze zaimplementowane będą realistyczne – znane z anime – areny walk. Także grafika i efekty wizualne mają być na naprawdę wysokim poziomie. Pojedynki w Dragon Ball zawsze były orgiastyczną feerią barw i wybuchów. Podobnie będzie w nowej grze wideo! Namco ujawniło także, że Dragon Ball Z: Burst Limit posiadać będzie tryb rozgrywki sieciowej. Premiera nowego DBZ ma nastąpić jeszcze w tym roku.
Warto przypomnieć, że powstaje także film fabularny Dragon Ball. Wspominaliśmy o tym w listopadzie ubiegłego roku.
za Valhalla.pl
Pare screenow:

Nie wiem jak dla was ale dla mnie to bardzo dobra nowina, na PS2 zagrywalem w DBZ: BT, mam nadzieje ze rownie dobrze bedzie sie gralo campanie jak i walki na dwoch. Grafika to bedzie chyba lepsza niz w samej bajce
Nie moge sie doczekac 8)
Warto przypomnieć, że powstaje także film fabularny Dragon Ball. Wspominaliśmy o tym w listopadzie ubiegłego roku.
za Valhalla.pl
Pare screenow:

Nie wiem jak dla was ale dla mnie to bardzo dobra nowina, na PS2 zagrywalem w DBZ: BT, mam nadzieje ze rownie dobrze bedzie sie gralo campanie jak i walki na dwoch. Grafika to bedzie chyba lepsza niz w samej bajce