Dragon Ball Z: Burst Limit

wyznawca

Świeżak
Świeżak
Miłośnicy mangi i filmu Anime Akiry Toriyami powinni być teraz w siódmym niebie. Programiści z Namco przygotowują nową odsłonę bijatyki z Son Goku, Vegitą i Piccolo (ksywa w Polsce – Szatan Serduszko) w rolach głównych. Nową grę zatytułowano Dragon Ball Z: Burst Limit. Twórcy zapewniają, że powstająca na konsole Xbox 360 i Playstation 3 produkcja będzie dla serii rewolucyjna. Dzięki możliwościom nowych konsol w grze zaimplementowane będą realistyczne – znane z anime – areny walk. Także grafika i efekty wizualne mają być na naprawdę wysokim poziomie. Pojedynki w Dragon Ball zawsze były orgiastyczną feerią barw i wybuchów. Podobnie będzie w nowej grze wideo! Namco ujawniło także, że Dragon Ball Z: Burst Limit posiadać będzie tryb rozgrywki sieciowej. Premiera nowego DBZ ma nastąpić jeszcze w tym roku.

Warto przypomnieć, że powstaje także film fabularny Dragon Ball. Wspominaliśmy o tym w listopadzie ubiegłego roku.

za Valhalla.pl

Pare screenow:

Nie wiem jak dla was ale dla mnie to bardzo dobra nowina, na PS2 zagrywalem w DBZ: BT, mam nadzieje ze rownie dobrze bedzie sie gralo campanie jak i walki na dwoch. Grafika to bedzie chyba lepsza niz w samej bajce :D Nie moge sie doczekac 8)

Philips84

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Dragon Ball Z: Burst Limit

tak tak czytalem o tym w neo plus :] gra bedzie poprostu wypas tylko czekac na download ;]

Mietak5

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

:D :D :D :D :D :D ;D ;DNareszcie DB na x360!!!! :D :D :D :D a juz mialem kupowac ps2 ;) jak to wyjdzei to chyba sobie oryginała zapodam :p

wyznawca

Świeżak
Świeżak

http://www.youtube.com/watch?v=uQL4CKmDTuM

filmik z nowego DB :D nawet z 300plnow dam za ta gre bo wyglada rownie miodnie jak BT :D

Vegan

Banned
Użytkownik

Jak miałem PS2 grałem w DBZ Budokai 2 (gra wykapista), na BL czekam z niecierpliwością (IMO więcej gier o tematyce anime!!! :p)

Kabosh

Użytkownik
Użytkownik

zna ktos juz chociaz przyblizona premiere tej gry?

peku

Użytkownik
Użytkownik

Chyba nikt.... Sam na nia czekam, mam nadzieje że jak będe ściągał to nie ściągne wersji "Skrzaczkowanej" (Dżapańskiej) jak to było w przypadku Sparking Neo Na PS2 :p . heehhe

Radek mann

Użytkownik
Użytkownik

ten dragon ball to budokai 4
ciekawe czy dragon ball tenkaichi 4 tez bedzie na x'a :]
oby, i ciekawe czy przed wakacjami jeszcze wyjdzie

wisba

Użytkownik
Użytkownik

czy w tej grze beda jakies misje czy tylko bijatyki na arenie tak jak w virtua fighters

Radek mann

Użytkownik
Użytkownik

jest filmik z 1-wsza konkretna walką http://www.youtube.com/watch?v=nUMWXpJeVuA&eurl=http://gamercenteronline.net/?p=205
ta gra jest kolejna z serii budokai wiec bedzie trzeba ja przechodzic tak jak w poprzednich czesciach, a z tego co tam pisza http://giery.eu/Pozostale-platformy/Newsy/Kame-hame-ha.html gra dopiero w lipcu ale w usa i jap wiec moze poczatek sierpnia u nas bedzie, nie wiem nie znam sie na tych datach wydania ale tak mi sie wydaje, pozdrawiam

Philips84

Użytkownik
Użytkownik

no to zacieramy rączki i czekamy, no to juz mamy Naruto na iksa, teraz wyjdzie DBZ, mhhm ciekawe kiedy wyjdzie jakis Bleach :D

Radek mann

Użytkownik
Użytkownik

Ten dragon ball to bedzie juz mistrzostwo ciekawe czy bedzie do GT bo tam w opisie napisali ze gra na podstawie Z najdluzszej serii, to mi sie nie spodobalo
ale pewnie bedzie GT bo to chyba byłby bezsens.

swiecu

Świeżak
Świeżak

gierka napewno bedzie dobra lecz jest jedno ale ....
malo postaci i
malo miejsc do walki wiec gierka na krotka mete

DateX

Użytkownik
Użytkownik

Pare wiadomości odnośnie DBZ BL
Będą 3 części tej gry, niestety Burst Limit ma być do walki Gohana z Cellem trochę kijowo ale za to ma być dokładnie jak w anime. Jak na moje oko będzie to odświerzone Budokai tak jakwypadku Budokajów było 3 części tak i będzie z Burst Limit oczywiście to moje spekulacje. Gra wychodzi w Japonii prawdopodobnie 5 czerwca tego roku anie w lipcu, taka jest data na traileru ściągniętego z XBox Live (oczywiście strefa JAP).
a tutaj jest video zapowiedź z Gamespotu:
Kod:
http://www.gamespot.com/video/944315/6186632/dragon-ball-z-burst-limit-gdc-2008-demo

DateX

Użytkownik
Użytkownik

swiecu napisał:
gierka napewno bedzie dobra lecz jest jedno ale ....
malo postaci i
malo miejsc do walki wiec gierka na krotka mete
mylisz się oprócz wszystkich do Cella będzie jeszcze Brolly, Cooler, Mecha Cooler i inni.. Więc gra wcale nie będzie krótka, a zresztą jeszcze będzie arcade i turniej czyli walki więc szybko się nie znudzi ;)

Driveskull

Świeżak
Świeżak

Nie myli się :pP Broly i spółka walczyli z wojownikami przed walka gohana z celem :pPP

cux

Użytkownik
Użytkownik

I znowu to samo. :/ Co ostatnio developki oszczedzaja w postaciach i lokacjach do walk?! Z Naruto jest podobnie, 11 postaci+3 do kupienia LOL, o planszach nie wspomne. :eek: Puki co DBZ:BL jeszcze nie wyszedl, takze moze sie nie zawiedziemy az tak bardzo. Chociaz "zawiedzeni" to raczej zle slowo, DBZ to DBZ, gameplay wyglada na prawde efektywnie. ;D

frozen00

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Grałem w DBZ: Budokai 2 i muszę powiedzieć że grało się przyzwoicie.... mam nadzieję że najnowsza produkcja wgniecie mnie w fotel :D

cux

Użytkownik
Użytkownik

Sciagnalem demko, troszke pgralem i nawet spox, fajnie sie ciula. Graficzka bardzo fajna, zastanawia mnie jedna rzecz, dalaczego ta gra nie chodzi na 60fps'ach ?! Mega LOL. Rozczarowalem sie troche tym faktem...

spike200

Memento Mori
V.I.P
Użytkownik

dalaczego ta gra nie chodzi na 60fps'ach ?! Mega LOL. Rozczarowalem sie troche tym faktem...
Om? . jak dla mnie płynność=lepsza gra. Różnicy w płynności między 60fps a np. 300fps bardzo trudno zauważyć więc w czym problem?

Do góry Bottom