1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Dualshock 3 pod X360?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez mrowa522, Grudzień 30, 2013.

  1. mrowa522

    mrowa522 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    374
    Polubienia:
    52
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam,

    Czy jest możliwe podłączenie pada Dualshock 3 do Xboxa 360 z RGH? Nie obchodzi mnie połączenie bez przewodowe, może być kabel byleby działały wszystkie klawisze.
    Jakiś program może albo coś.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4921
    Polubienia:
    956
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    nie
    konkurencja nie współpracuje z konkurencją
     
  4. wojtek0000

    wojtek0000 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema. Mam problem z padem. Kupiłem x-a wszystko smiga. Pozyczylem pada od ziomka i x go nie widzi. naciskam te przyciski na padzie i na konsoli ale tylko mryga....
     
  5. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    poszukaj coś widziałem w internetach..klawiature i myszke przecież da się podczepic ;p
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    855
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. kiziurra

    kiziurra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2014
    Posty:
    77
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Rogi
    wojtek0000 musisz naciśnąć na padzie i na konsoli przycisk synchronizacji
     
  8. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Jak to? Pada od Xbox'a 360 można podłączyć za pomocą jakiejś przejściówki, i chyba działa to w obie strony. My tak robiliśmy z kolegami, bo zabrakło padów i wzieliśmy jeden od PS3.

    *EDIT*
    Mieliśmy podobne: link (eBay, możne na allegro coś się znajdzie)
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Loczek 01234 na yt stworzył tutorial o podłączeniu pada z xsa do ps3.
    Obstawiam ze działa to w drugą stronę (tylko trochę droga przejściówka)

    Wysłane z mojego Nexus 7
     
  10. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    452
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    Można podłączyć. Gram często ze znajomym w Tekkena przez sieć i ten jegomość gra właśnie na padzie od Playstation 3. Ma jakąś tam przejściówkę bo jak jesteśmy razem w grypie to nie może headseta podłączyć.
     
  11. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3445
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    napewno od PS3? bo ja mialem przejsciowke to dalo sie podlaczyc pada od PS2, bo potrzebny byl przewodowy kontroler a PS3 nie ma przewodowych
     
  12. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    Kablem mini USB podłączysz.

    Wysłane Galaktyczną mocą Tab 3 7.0
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3445
    Polubienia:
    398
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    i co mu to da? ze sobie go naladuje?
     
  14. xgrzesiox

    xgrzesiox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2013
    Posty:
    260
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tomaszów Lubelski
    *facepalm* No chyba nie ma przejściówki bezprzewodowej.

    Wysłane Galaktyczną mocą Tab 3 7.0
     

Wczytywanie...

Poleć forum