Dwie Konsole X360 jedna z RGH druga czysta.

Kryniuk

Użytkownik
Użytkownik
Cześć, właśnie stałem się posiadaczem X360 z RGH. Mam swój profil XboxLive około 10lat, przez ten czas nazbierałem około 40k GS. Chciałem się zalogować swoim kontem na konsoli z RGH; tego samego konta używam na czystej 360, One i SX. Czy jest to bezpieczne?

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Nie zalogujesz się na konsoli z RGH online ... blokada DNS ustawona w DL Ci na to nie pozwoli... Jeżeli ją zdejmiesz to konsola dostanie bana.

Kryniuk

Użytkownik
Użytkownik
Nie zalogujesz się na konsoli z RGH online ... blokada DNS ustawona w DL Ci na to nie pozwoli... Jeżeli ją zdejmiesz to konsola dostanie bana.
W porządku, a jest jakiś sposób na grę online?
Czemu w szczegółach gry nie wyświetlają mi się żadne osiągniecia?
Jak mogę wgrać customowy awatar profilu? :)

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Na tą chwilę nie wiem czy jest jakiś XBLS ninja aktywne... Ostatnio używałem RGH jakoś w 2014r... To już może być nie aktywne ... Całe RGH teraz to wiesz przy tych cenach gier i usłudze game pass..... Jedynie chyba że do starych gier...

Kryniuk

Użytkownik
Użytkownik
Na tą chwilę nie wiem czy jest jakiś XBLS ninja aktywne... Ostatnio używałem RGH jakoś w 2014r... To już może być nie aktywne ... Całe RGH teraz to wiesz przy tych cenach gier i usłudze game pass..... Jedynie chyba że do starych gier...
Właśnie po to mam rgh :D a odpowiesz na moje pozostałe pytania? :)

-=SETH=-

-= XBOX GOD =-
Członek Załogi
Administrator
XBF
Super Moderator
Xbox One
V.I.P
Pomocnik
XBOX MANIAK
Game Master
Liga XboxForum.pl
Achievement Hunter
PSforum.pl
Czemu w szczegółach gry nie wyświetlają mi się żadne osiągniecia?
Jak mogę wgrać customowy awatar profilu?
Musi być połączenie online.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Profil możesz mieć na np. pendrivie i go przenosić pomiędzy konsolami X360 lub sklonować. Możesz się normalnie nim zalogować na RGH w trybie offline i grać. Następnie pendrive podłączasz do konsoli oryginalnej i synchronizujesz z chmurą. Możesz też przenosić zapisy do chmury. Jest wiele legend, nie rób tego czy tamtego a prawda jest taka że testowałem na kilku profilach przeróżne cuda i na żadnym bana nie wyłapałem - oczywiście robisz wszystko na własną odpowiedzialność.

Do góry Bottom