Xbox One Dylemat zakupu - proszę o pomoc

prz3mlud

Świeżak
Świeżak
Witajcie, mam do Was pytanie. Czy w 2018 warto zakupić Xbox One X? Pytanie głównie ma na celu stwierdzić czy kupić teraz bo nowsza generacja nie wyjdzie przez 2/3/4 lata czy poczekać na następną i wtedy kupić.

MirBar

Banned
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Czekaj 4 lata po co ci konsola?
Co za pytanie... Usiądź na przeciwko lustra i zadaj je ponownie.

marek1212

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Taaa lepiej poczekaj na następną za 3/4 lata.....

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Następnych generacji ma podobno nie być, ile w tym prawdy to nie wiem. Przecież XOX jest teraz na czasie to na co Ty chcesz czekać? Wiesz ile za ten czas gier zaliczysz ;)

prz3mlud

Świeżak
Świeżak
Chodziło mi głównie raczej o to czy można szybko spodziewać się następnej generacji i czy warto kupić, ale w takim wypadku kupię w najbliższym czasie xbox'a :)

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Firmy nie zdradzą takich informacji do ostatniej chwili bo by im sprzedaż aktualnego tostera spadła. Jedno jest pewnie kolejna generacja jest bliżej niż dalej.

Jak nie wiesz co robić to rzuć monetą, serio. Ja tak zrobiłem i.. kupiłem XOX. Jestem zadowolony bo różnica w grach dostosowanych jest kolosalna.

kuleczka91

Dziewczyna
Dziewczyna
Xbox One
Pomocnik
XBOX MANIAK
Użytkownik
Firmy nie zdradzą takich informacji do ostatniej chwili bo by im sprzedaż aktualnego tostera spadła. Jedno jest pewnie kolejna generacja jest bliżej niż dalej.
Starczy, że zapowiedzą PS5 i pewnie MS będzie chciał tak samo się odegrać :D

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Sony już podobno dev kity rozesłało PS6.

Do góry Bottom