Witam.
Wiec przyjechal wreszcie dysk WD 1600BEVS.
Mam HDDSS.BIN od 120 GB. Biore sie za flashowanie.
Mam w zwiazku z tym pytanie, jak przegrac dane z 20, czy mam wszystkie partycje przegrywac, czy wystarczy tylko 3 - codzi o profile graczy, i ta gierke Hex (czy jakos tam), bo zona mi dziure w brzuchu wywierci jak jej zginie.
Jak mi sie uda wszystko to napisze tutorial
Edit:
I Kibel.
Jesli chcecie dysk 120 GB malym kosztem nie kupujcie dysku RST. Poki co program do flashowania dyskow BEVS nie obsluguje tych serii
Edit:
Otuz mam chyba rozwiazanie - poprobuje i dam znac.
Edit:
Nie wiem, czy ktos sledzi ten watek, ale dla zainteresowanych - hddhackr, nawet w wersji najnowszej nie obsluguje chipsetu nvidia, ktory posiadam.
Zamowilem kontroler via, na ktorym ponoc mozna zrobic flash hdd.
Podziele sie tutkiem jak mi sie uda
Wiec przyjechal wreszcie dysk WD 1600BEVS.
Mam HDDSS.BIN od 120 GB. Biore sie za flashowanie.
Mam w zwiazku z tym pytanie, jak przegrac dane z 20, czy mam wszystkie partycje przegrywac, czy wystarczy tylko 3 - codzi o profile graczy, i ta gierke Hex (czy jakos tam), bo zona mi dziure w brzuchu wywierci jak jej zginie.
Jak mi sie uda wszystko to napisze tutorial
Edit:
I Kibel.
Jesli chcecie dysk 120 GB malym kosztem nie kupujcie dysku RST. Poki co program do flashowania dyskow BEVS nie obsluguje tych serii
Edit:
Otuz mam chyba rozwiazanie - poprobuje i dam znac.
Edit:
Nie wiem, czy ktos sledzi ten watek, ale dla zainteresowanych - hddhackr, nawet w wersji najnowszej nie obsluguje chipsetu nvidia, ktory posiadam.
Zamowilem kontroler via, na ktorym ponoc mozna zrobic flash hdd.
Podziele sie tutkiem jak mi sie uda