Witam, kupiłem ostatnio z allegro dysk i okazało sie że nie ma on dookoła tego srebrnego wykończenia, czy to oznacza że jest podrobiony? Plomby ma niby oryginalne microsoftu
no właśnie tez mnie dziwiło że niektóre mają srebrne boki a drugie nie
może w nowych konsolach (falcon) dają już bez srebrnych wstawek żeby ciąc maximum koszty ? bo ja kupiłem nowego falcona 65mn PREMIUM i mam dysk cały szary a patrzyłem na allegro i na oferty używanych starych (90mn) xboxów to tam dyski były ze srebrną wstawką
moim zdaniem M$ tnie po kosztach i w nowych dyskach nie montuje "zbędnych" wstawek choc przyznam że wolałbym ze wstawką bo ładniej się prezentuje )
heh... teraz ja tez mam premium z falconem i dysk niema tego srebrnego czegos ale zauważyłem że stare konsole miały plastic na tej wysuwanej szufladzie od napędu ale zato miały sreberko na tym od dysku
Ja tez mam dysk bez srebrnego obicia i co z tego? A kupilem osobnp, bo do Arcade dodaja jedynie memorke. I na pewno nie jest to podrobka,po prostu leca po kosztach i juz. Co Wam to przeszkadza?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.