dysk do slim

andy1509

Świeżak
Świeżak
Jak w temacie. W UK sa dostepne xbox slim bez twardego dysku(taniej). czy bede mogl uzyc mojego starego dysku z xbox premium do slima?

Impulsek

Użytkownik
Użytkownik
Z tego co wiem to nie. Są nowe dyski wyłącznie przeznaczone do slima.

bartolinos15

Użytkownik
Użytkownik
Impulsek nie gadaj głupot. A ty andy1509 wyciągnij ten stary dysk z obudowy(torx t6 i t10) i włóż do slim. Będzie działać, wiem z autopsji.
O tak --> http://xboxforum.pl/kosz-f53/pomyslowi-gracze-wsadzili-stary-dysk-250gb-do-nowego-xboxa-slima-64827.html Pojemność nie ważna, może być z premium, elite, itd.

Impulsek

Użytkownik
Użytkownik
Możliwe, że gadam bo nie posiadam slima, ale specjalne dyski do slima też są ^^

urbek

XBF
XBF
Użytkownik
Specjalne to mają chyba tylko obudowy. Zresztą same obudowy można kupić na allegro.

cin_mar

Użytkownik
Użytkownik
dokładnie, w slimach działają oryginalne dyski microsoftu oraz specjalnie zmodyfikowane dyski WD. I jak najbardziej stary dysk będzie działać, jedynie tak jak wyżej napisano trzeba wyjąć z obudowy i włożyć sam dysk w przeznaczone na nie miejsce w slimie

Grajcar179

Banned
Nie potrzebna jest obudowa, żeby wsadzić w miejsce na dysk w slimie. Wiem bo sam tak zrobiłem, mianowicie bez obudowy bo po co się narażać na dodatkowe koszty :)

cin_mar

Użytkownik
Użytkownik
no dokładnie nie jest potrzebna, ja jedynie napisałem by stary dysk wyjął z obudowy przeznaczonej do xboxa fat:) w slimach wystarczy jedynie wpiac sam dysk w miejsce na to przeznaczone

Do góry Bottom