Dysk na x360 slim ze starszych modeli!!!

kamil123l

Użytkownik
Użytkownik
Witam,
mam pytanko, czy dysk ze starszych modeli x360 np. premium czy elite bedzie chodzil na moim slimie? bo slyszalem że to tylko inna obudowa i ten ze starszych modeli jest tanszy:). prosze o szybką odpowiedź.
Z góry dzięki,
kamil123l

mixyr

Użytkownik
Użytkownik
chyba nie, bo widzialem na allegro dyski specjalnie dla x'a slima, poza tym slimy mają HDD flash nie?

kamil123l

Użytkownik
Użytkownik
a jakby ten od starszego modelu z obudową rozkręcić to mówią że to samo co dysk do slima bez obudowy... i masz rację z tymi dyskami ze na allegro są do slima ale facet na jakiejś aukcji pisał że to są te same dyski tyle że w innej obudowie i jakby kupic ten od np elite, rozkręcić go i kupic obudowe taka jak do slima to byłoby to mozliwe zeby chodzil mi na slimie?

bigosPL

Użytkownik
Użytkownik
dysk by dzialał ;) po wyjęciu z obudowy można go do slimki bez żadnej obudowy bezproblemowo zainstalować.

kamil123l

Użytkownik
Użytkownik
oki dzięki :)

mojer

Użytkownik
Użytkownik
Zastanów się czy warto. IMO dysk 20 czy 60 giga w dobie punktów na allegro (chyba że nie reflektujesz) to zdecydowanie za mało. 250gb w granicach 160 zł można wyrwać, zaś za 20 to koło 50 zł trzeba dać. 20 gb to 2 duże gry max więc przelicz sobie...

Do góry Bottom