Dysk nie możliwy do odczytu.

Perez

Świeżak
Świeżak
witam mam problem... nagrałem gre NBA Homecourt na plyte DVD+R Verbatima za pomoca imgburna oraz za pomoca clonecd wszystko z poradników. nagrywa sie (okolo 40min) wyskakuje ze pomyslnie zakonczono wysuwa sie plytka i.. wrzucam ja do x360(przerobionego) i pisze ze dysk niemozliwy do odczytu. nie wiem co jest czy ja mam cos z nagrywarka ,czy zle nagrywam, czy gra jest uszkodzona badz cos z przerobka nie tak (ale watpie bo mam call of duty 4 kopie i chodzi bez zarzutów tyle ze nie ja ją sciagalem tylko gosciu ktory mi przerobil x) czekam na odpowiedz

grzech1991

Banned
Użytkownik
Odp: wszystko ok a jednak nie idzie

a layer break? nagrywarka? firmware? plyta?

Perez

Świeżak
Świeżak

layer break ustawilem jak w tutorialu. nagrywarka BenQ DVD DD DW1650. co to jest firmware? a co do plyty to chyba napisałem ! Verbatim dvd+r dl

P

Piri001

Guest

Jak sciagnąłes z tego forum to wiesz ze trzeba zaimplementowac stealth patche , a ty widocznie tego nie zrobiles i dlatego x nie odczyta twojej plyty . Plyta jest widocznie pod xtreme a ty masz Ixteme i dlatego nie ruszy - wszystko , temat do zamkniecia

bleid

Świeżak
Świeżak

ja gre zawsze sprawdzam przed nagraniem XDVDMulleterBeta10.2 i wiem czy ma odpowiednie dodatki by gra powzła na iextrim 1.4

P

Piri001

Guest

Tylko z tym NBA bylo cos takiego ze Xdvdmulleter wykrywal ze patch jest ale konsola juz nie .

Do góry Bottom