Xbox 360 dysk twardy - problem

flood1974

Świeżak
Świeżak
Witam wszystkich. jestem tutaj nowy i bardzo proszę o pomoc. Mamy min. xbox360 z wbudowanym dyskiem twardym, tym małym. Syn kupił grę, która wymaga innego, tego wymiennego. Bez tego nie chciała ruszyć. Kupiliśmy dysk, podpięliśmy, wszystko ok, system go widzi. Po włożeniu gry do napędu, jest info, żeby odinstalować grę i zainstalować ponownie. Problem jest taki, że ona nie była instalowana. Ogólnie tragedia w domu od wczoraj:( czy jest jakaś szansa na to, że da się ją zainstalować? To jakiś Sonic, nie wiem która wersja.

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Jeżeli dobrze rozumiem to konsola z dyskiem flash 4GB a gra wymaga by ją zainstalować na dysku wewnętrznym ale kupiłeś dysk zewnętrzny ?

flood1974

Świeżak
Świeżak

krzys1190

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
A o jaką grę chodzi ? Czasem nie o grę z pierwszego Xboxa ? Do ich działania na dysku musi być trzecia partycja.

flood1974

Świeżak
Świeżak
tak, z pierwszej. Jakiś Sonic. A jak założyć taką partycję?

PeCetoLog

Użytkownik
Użytkownik
Tutaj jest temat na forum - LINK ;
Przeczytaj
Link downloadu nieaktywny, więc zapodaje inny - LINK ;
Spróbuj rozpakować na usb FAT32 i zapodaj konsoli, lub nagrać na CD-RW jako jedna sesja i zapodać do konsoli.
Jeśli to rzeczywiście Xbox Classic to może zadziałać (nie wiem czy jest na liście compatibility, zapodaj screen płyty)

Do góry Bottom