Dysk Twardy- Przydatny?

Oski1919

Użytkownik
Użytkownik
Witam.
Otóż zastanawiam się czy nie zakupić dysku twardego, tylko moje pytanie: Jestem osobą którą nie "cieszy" gra przez sieć z osobami ktorych nie znam, więc głownie gram w singla i na jednej konsoli z kumplami, więc czy dysk twardy będzie przydatny w mojej sytuacji?

pozdrawiam.

na to pytanie powinienes sam sobie odpowiedziec, bo to zalezy od Ciebie. Jak duzo grasz, sciagasz gry na zadanie to fakt przyda sie. No i pozatym nie katujesz napedu, przez co konsola ciszej chodzi

Dysk twardy jest przydatny przede wszystkim dlatego że nie meczysz lasera tylko odpalasz grę z dysku (wymagana płyta w napędzie) i konsola chodzi dużo ciszej.

T0Mmy

Banned
komfort jest najważniejszy nie trzeba słuchać wycia konsoli tylko cieczyć się odglosami gry ,po za tym napęd oszczędza się . Dla mnie dysk obowiązkowy

djploki

Użytkownik
Użytkownik
Nawet się nie zastanawiaj tylko kupuj dysk.

DANMAR

Banned
teraz dyski sporo tańsze wiec jak pisza koledzy kupuj i instaluj gry na nim a zaoszczędzisz na wymianie napędu

Mnih

XBOX MANIAK
XBOX MANIAK
Użytkownik
tak dysk się bardzo przydaje. ja kupiłem Xa bez dysku i później bardzo żałowałem.

tak dysk się bardzo przydaje. ja kupiłem Xa bez dysku i później bardzo żałowałem.
Przecież nie ma tu czego żałować wystarczyło dokupić nawet 20-stke na poczatek później 120-stke. A tak nawiasem na allegro ostatnio widziałem x'a po tuningu 500 gb dysk twardy :)

Oski1919

Użytkownik
Użytkownik
Dzięki wzsystkim.
Zakupiłem 120GB jak tak go chwalicie, tylko teraz czekać na kuriera.

Pozdrawiam.

Do góry Bottom