Witam.
Posiadam dysk USB 500gb i chce go podpiąć pod X'a zeby sciągać na niego demka itp..
Dysk ma zawalone około 400gb(partycja NTFS) i nie chciałbym tych danych stracić..
Wydzieliłem 16gb partycję sformatowałem w fat32..
Jeśli sformatuje go do pracy z X'em to dane z partycji NTFS sie nie posypią ?
Czy można przygotować dysk do pracy z X'em z posiomu PC ? Wrzucić jakieś pliczki czy coś ?
Druga sprawa to film z napisami..
Jak ? ? ?
Próbowałem z Windows Media Center, ale z marnym skutkiem.. (napisy były na PC, a na X'ie niee..)
Podobno PS3 Media server jest dobre, ale nie znajduje mi X'a, anie X nie znajduje PS3 Media server..
Zależy mi również na jakości..
Xbox slim 4gb, Windows 7...
HELP ME !
walcze z napisami od 3 dni
EDIT:
X'a mam od grudnia, konta miałem wcześciej założone na stronce..
chciałem zobaczyć jak działa gold, założyłem konto na konsoli i pisze, ze jest FREE..
Jak przetestować gold'a ?
Posiadam dysk USB 500gb i chce go podpiąć pod X'a zeby sciągać na niego demka itp..
Dysk ma zawalone około 400gb(partycja NTFS) i nie chciałbym tych danych stracić..
Wydzieliłem 16gb partycję sformatowałem w fat32..
Jeśli sformatuje go do pracy z X'em to dane z partycji NTFS sie nie posypią ?
Czy można przygotować dysk do pracy z X'em z posiomu PC ? Wrzucić jakieś pliczki czy coś ?
Druga sprawa to film z napisami..
Jak ? ? ?
Próbowałem z Windows Media Center, ale z marnym skutkiem.. (napisy były na PC, a na X'ie niee..)
Podobno PS3 Media server jest dobre, ale nie znajduje mi X'a, anie X nie znajduje PS3 Media server..
Zależy mi również na jakości..
Xbox slim 4gb, Windows 7...
HELP ME !
walcze z napisami od 3 dni
EDIT:
X'a mam od grudnia, konta miałem wcześciej założone na stronce..
chciałem zobaczyć jak działa gold, założyłem konto na konsoli i pisze, ze jest FREE..
Jak przetestować gold'a ?