Dziwny dźwięk kopii burnout paradise...

KUBAwo

Świeżak
Świeżak
Witam! Niedawno przerobiłem swojego x360, ściągnałem sobie burnouta paradise, nagrałem go na dvd+r dl verbatima sposobem z tego forum, wszystko było niby ok płytka sie nagrywała i gdy było juz 100% program zaczął zamykanie dysku i wyskoczył jakiś błąd na 20% to samo było z drugą płytą, ale jak sie okazało obydwie działaja bez zarzutu (przeszedłem ok 18%gry i jak narazie ok) tylko napęd inaczej pracuje niż na oryginałach, na oryginałach słychac tylko prace napędu (szum) a tu jest dosyć głośny odgłos jakby czytania płyty co chwilę nie wiem jak to opisac...czy to normalne, że kopie zupełnie inaczej chodzą niż oryg?

cux

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Dziwny dźwięk kopii burnout paradise...

Zalezy jaki masz odczyt we fleshu, jesli x12 to czytanie z plyty bedzie glosne... ja mam x8, jest o wiele ciszej niz przy x12, ale slychac jak czyta.

pawelkrak

Banned
V.I.P
Użytkownik

mnie chodzi dziwnie terkocze na crashu, mam org. burnouta i jest cisza a na crashu to co opisalem.

cux

Użytkownik
Użytkownik

Hm, no to nie wiem. Ale przyczyny szukaj w plycie/ewenualnie nagrywarce, sam pisales, ze wsykoczyl jakis blad.

KUBAwo

Świeżak
Świeżak

No, jednak to była wina nagrywarki (nec)i błędu. Dzisiaj u siebie w domu na samsungu nagrałem dmc4 i dirta i wszystko pięknie elegancko śmiga.

Do góry Bottom