Witam a co może być innego niż napęd jak przy włożeniu gry słyszysz to warczenie bo rozumiem ze normalnie bez płyty w napędzie nic nie warczy ??
No chyba że warczy dlatego ze jest zła ?? sorki nie mogłem się powstrzymać
W takim razie nie pozostaje ci nic innego jak oddać ja na gwarancje skoro konsola jest nowa i ją posiada
Po 1 nie zakładaj 2 tematów. Po 2 krew mnie zalewa jak to czytam. Gdy mam płytę w napędzie warczy, a gdy jej nie ma to nie warczy. OMG. Masz 4GB więc nie możesz instalować gier, a jak nie masz zainstalowanych gier to napęd huczy.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.