Dziwny Problem Z Xboxem 360

Salzgitter

Użytkownik
Użytkownik
Wsadzam sobie star wars ( plytka verbatim ) nie chcialo mi sie juz grac w to to postanowilem zagrac w nhl 09 ( plytki platinum ) wsadzam ale pisze ze dysk nie mozliwy do odczytania to robie jak wczesniej wylaczam konsole i wlaczam jeszcze raz ale tym razem pokazal sie rod i teraz juz tak za kazdym razem gdy tak robie co jest ?? :( :( :(

calis

Użytkownik
Użytkownik
Odp: Dziwny Problem Z Xboxem 360

proste - masz 3ROD :( Serwis cię czeka

tami 07

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

???witam serdecznie mam pytanko od nie dawna zakupiłem x360 i gra sie dobrze ale martwi mnie druga swiecąca dioda na zielono na konsoli i co 20 min na chwilke mryga podczas gry jest to 4 dioda na górze czy to wina baterji??? dziekuje

calis

Użytkownik
Użytkownik

chodzi ci o diodę świecąca wokół kolka wskazującego "włączony" na konsoli ? Jeśli tak to jest to wskaźnik podłaczenia pada. Jak sie swieci to ok. Jak mruga to masz słabą baterie albo za daleko jesteś z padem. Generalnie zasada jest taka - jak się świeci na zielono to ok, jak na czerwono to nie ok :)

tami 07

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

dokładnie tak .chodzi mi o kółko z diodami tylko ze ta pierwsza cały czas swieci tak jak piszesz a w trakcie zapala sie druga na zielono i mruga czasami tak co 20 min , ???????????pomocy!!!

cux

Użytkownik
Użytkownik

Nic sie nie dzieje, Falcony tak maja,od taki blad niewielki. Tez mi sie to przytrafia... ;]

tami 07

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

wielkie dzięki jesteście najlepsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Do góry Bottom