emulator

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
Witam, mam przerobioną konsolę (lt+) i chciałbym sobie popykać w jakieś gry z pierwszego xboxa (m.in. GTA SA). Znalazłem kilka linków do emulatorów na jakichś forach, ale one były mniej więcej z 2007 roku i wątpie by były one aktualne. Mógłby mi ktoś podesłać sprawdzony emulator, który działa na lt+ i napisać krótko jak to to do konsoli wgrać?

Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam.

P.S.
Napisałbym to w odpowiednim dziale, ale dopiero co konto załozyłem i musze tutaj pisać

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Emulator jest wbudowany w dashboard. Nic nie musisz robic.

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
Skoro tak to coś jest z moją konsolą, bo nagrałem grę (ww. GTA SA) i gdy włożyłem płyte to jej nie odczytało (konsola troche pomieliła i z powrotem wyświetlił sie napis "otwórz napęd"). Gry juz nie pierwszy raz nagrywam, wiec watpie zebym gdzies zrobił błąd. Czy te gry uruchamia sie jakos inaczej? Proszę o pomoc i pozdrawiam.

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
Oho, ja tu myślałem, że jestem cwaniak, a tu widze masa roboty przy tym. No dobra, pobawie sie troche, a może się uda. Wielkie dzięki za pomoc!

adam372

Użytkownik
Użytkownik
Musisz mieć dysk w konsoli i emu nagrać na CD lub pena. Uruchamiasz konsole i aktualizujesz.

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
Nadal nie mogę grać. Pobrałem plik, który jest już niby przygotowany pod xbox 360. Sprawdziłem programem XDVDMulleterBeta 0.5 i to co miało być zaznaczone, żeby działało było zaznaczone (czyli wszystko powinno banglać). Nagrałem i dalej to samo (jedynie napis otwórz napęd). Kolega wyżej napisał, że już powinienem mieć wgrany emulator i to raczej prawda, bo gdy nagrałem emulator na płyte to tez nic nie wykazało, wiec pewnie jest wgrany. Wiec gdzie może tkwić problem? Proszę o pomoc....

Touch!

V.I.P
V.I.P
Użytkownik
Podlacz sie pod XBL i sprobuj uruchomic gre.

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
To już będzie ostateczność, bo skoro jest przerobiona to bana mogę załapac. Może masz jeszcze jakis inny pomysl?

adam372

Użytkownik
Użytkownik
Grę to na jakiej płytce nagrywasz? Zwykła DVD 4.7 GB? Nawet gra z pierwszego xa musi być wypalona na DVD+R DL inaczej nie pójdzie.

wszyscy zdolni ..... Kolego bez piwka nie pomagam :) żartuje ... NA LT + 1.0 NIE DZIAŁAJĄ GRY ZE STAREGO XBOXA !!! MUSISZ MIEĆ LT + 1.1, a jak masz lt+ 1.1 to nie wiem :__

Guanabana

Użytkownik
Użytkownik
Powiem Ci szczerze, że nie wiem tego dokładnie... Można to jakoś sprawdzić? Konsole przerabiałem jakieś 3 tygodnie temu i facet powiedział, że wgrał najnowsze oprogramowanie.... A jakbym miał 1.0 to co powinienem zrobić, żeby mieć 1.1, znowu do salonu gnać?

-=DEXTER=-

Pomocnik
Pomocnik
Użytkownik
nie nie, otworz naped to wina plyty/lasera. Jakby byla nawet LT+ 1.0 to gra bylaby normalnie widoczna ale nie odpalala.

Do góry Bottom