Fabularna zajawka Splinter Cell: Blacklist

TigraTeam

Banned

Ubi postanowiło przybliżyć nam fabularne tło Splinter Cell: Blacklist za pomocą stosownego zwiastuna. Tylko Sam Fisher może powstrzymać terrorystów z ruchu Blacklist.

Oprócz górnolotnych haseł rzucanych przez Fishera, trailer oferuje też całkiem sporo fragmentów gameplayu, na których nasz agent do zadań specjalnych często spektakularnie rozprawia się z oponentami. Wygląda na to, że gra postawi na mieszankę efekciarstwa i stealthu.

ppe.pl

Ostatnio edytowane przez moderatora:

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
Zagram.

MrDraiger

V.I.P
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Jak będą dobre oceny to nawet kupię oryginał :D Jednak ten trailer w ogóle nie przypadł mi do gustu, wcześniejsze były albo lepsze, albo Ubisoft tak dużo wrzuca materiałów o swoich grach, że już mi się znudziło oglądanie po raz enty tego samego.

KamQiX

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Splinter Cell to dla mnie jedna z najlepszech serii Ubisoftu. Napewno kiedyś zagram.

novy66

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Liga XboxForum.pl
Jak dla mnie tytuł obowiązkowy do zagrania :)

zOnk31

V.I.P
V.I.P
Pomocnik
Użytkownik
Game Master
PSforum.pl
Świeżak
Splinter Cell to dla mnie jedna z najlepszech serii Ubisoftu. Napewno kiedyś zagram.
Kiedyś to był Assassins Creed ale upadł tak nisko że tylko Alien VS Predator jest gorszy.
Niestety nie grałem we wszystkie splinter cell'e i wiem że już nie wrócę do poprzedniczek (zacząłem od double agenta - chyba :D ) i wg mnie seria przechodzi pozytywną metamorfozę, niby wszystko to samo ale jednak całkiem inne.
Mam nadzieję że blacklist mnie wciągnie na dłuugie godziny :)

JaZz

PlayStation 4
Ryżownik
V.I.P
XBOX MANIAK
Użytkownik
Czekam z niecierpliwością! Nie dlatego że jestem fanem (żadnego SC nie ukończyłem) ale do GTA nie ma nic.. kompletnie nic ciekawego, oprócz tytułu o którym temat. Blacklist zapowiada się ciekawie i mam nadzieje że mnie podratuje.

Do góry Bottom