Fanboj part.3

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik
-.-: ciesz sie
-.-: ciesz!!!
-.-: konsola mi przestala czytac blue ray
-.-: :S serwis rox
-.-: a dvd czytala normalnie a bd nie dziwne troche
Raikoh: buahahahahahahaha ;p
Raikoh: ciesze sie .
-.-: oj
-.-: niewymienia mi
-.-: to jest wersja 60 gb
-.-: tej juz nieprodukuja
Raikoh: to co tam mowiles? ze X mi padnie? :>

-.-: wiesz mi to na reke
-.-: pada mialem dojechanego
-.-: bedzie nowy
-.-: a jak siano zworca to tylko tyle zalu ze w gry z ps2 niepogram

Wielki pan ps3 ma ja od premiery i dotychczas dorobil sie tylko 2 gier na te konsolke, tak to geral w gierki z ps2 .

Po 10 min napisal jeszcze cos:
-.-: ale te x boxy premium drogie 1200 zl
Raikoh: na promocji mozna znalesc za 1000zl
-.-: ale tych premium chyba nieidzie przerobic
Raikoh: wszystkie sie da
Raikoh: a co to sie stalo ze x'y ogladasz? .
-.-: wkacu nietaka zla konsola
-.-: jak by to odemnie zalezalo to bym mial obie
Raikoh: haha, robisz z siebie idiote, ponoc "xbox smierdzi ii jest do nieczego"

P

przeo_91

Guest
Odp: Fanboj part.3

Nie zły gość rzeczywiście nie zły.

P

Piri001

Guest

Raikoh , napisz o tym ksiazke :D . A tu nie dosc ze koles kupil x , to jeszcze trafil na to forum i przeczytal to co napisales . Chcialbym wtedy zobaczyc jego mine ::)

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Niezły koleś:p Ile to dziecko ma lat ???

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

Lat 19 .

Jak sam nie trafi to za jakis czas dam mu linka .
Ale narazie poczekam, moze jeszcze pare ciekawych wypowiedzi sie zdazy :D

P

Piri001

Guest

Widze ze chcesz aby polowa naszego forum umarła ze smiechu :) No coz , czas sprzedac klocka i kupic trumne :D :D :D

peku

Użytkownik
Użytkownik

Oo To pewnie coś aka myślący człowiek. Kłuci się a sie nie zna ;D O boże... Piri Kupujemy trumny bo zaraz padne ze śmiechu ;D ;D ;D

P

przeo_91

Guest

Najlepiej daj mu linka jak sobie kupi X'a :)

P

Piri001

Guest

peku napisał:
Oo To pewnie coś aka myślący człowiek. Kłuci się a sie nie zna ;D O boże... Piri Kupujemy trumny bo zaraz padne ze śmiechu ;D ;D ;D
Peku , wybierz sobie , ja nie znalazlem swojego rozmiaru - http://allegro.pl/search.php?string=trumna

Laska

Użytkownik
Użytkownik

Tacy ludzie są po prostu przeze mnie uwielbiani kolega kupił pudło ?

kuva

Banned
Użytkownik

hehehehehehehe jakbym miał kupić ps3 tylko żeby mieć 2 gry i do tego z ps2 to na pewno by mi się opłacało ;D

A pytał się o x pewnie dlatego że mu żal **** ściska że my możemy sobie normalnie grać we wszystko a on musi na oryginałach jeździć i do tego gorszej konwersji :D

Laska

Użytkownik
Użytkownik

A u mnie stary dziś kupił Play Station 3 bo chce sobie blue raye oglądać więc będę miał możliwość przetestowania dwóch konsol i założę temat o tym co naprawdę jest lepsze ;)

cris14

Użytkownik
Użytkownik

A ja dziś w MM kupiłem PS3. Mam psiaka i pudlo.

Laska

Użytkownik
Użytkownik

I jak według Ciebie Play Station 3 ??

cris14

Użytkownik
Użytkownik

Jak dla mnie rewelacja :D :D

zaku666

Użytkownik
Użytkownik

aj tam FANBOJ bronilby swojego nawet jakby wiedzial ze nie ma racji. to nie fanboj ale ktos kto ufa jakiejs firmie i inne sa BLE wg niego. I nie ruszaja ich artykuly itp. ten gosc to taka wersja demo fanboja ;d

sebolek

Użytkownik
Użytkownik

Powiem jedno dajmy dzieciną spokój bo bez takich jak one życie było by nudne ;D smętne i bez wyrazu a tak ... ::) :p pozdro

monias

Użytkownik
Użytkownik

Mój znajomy ma podobna sytułacje.. kupił PS3... Oj jaka to rewelacja była :) Xbox to złom, psuje się co 2dni i MGS4 musiał by być na 5DVD by grac na X360...Bo on ma Blu-ray
Tak mówił
Teraz jest szczęśliwy że udało mu się sprzedać PS3 za 1200zł+2gry(bo na więcej go nie było stać :p i dlatego sprzedał) i wiecie co kupił? Xboxa360... I mówi że obie konsole są super, tylko PS3 za drogi

karol191

Użytkownik
Użytkownik

monias napisał:
Mój znajomy ma podobna sytułacje.. kupił PS3... Oj jaka to rewelacja była :) Xbox to złom, psuje się co 2dni i MGS4 musiał by być na 5DVD by grac na X360...Bo on ma Blu-ray
Tak mówił
Teraz jest szczęśliwy że udało mu się sprzedać PS3 za 1200zł+2gry(bo na więcej go nie było stać :p i dlatego sprzedał) i wiecie co kupił? Xboxa360... I mówi że obie konsole są super, tylko PS3 za drogi
Niezdecydowany gosciu jest :p prawie zawsze jak ktos ma konsole np.ps3 to powie ze x to zlom bubel i jest w ogóle h.....

Majcher997

Użytkownik
Użytkownik

Aj tam, szkoda czasu na fanbojów czy tego, czy tego. Zdrowi ludzie to to nie są. Zdrowy człowiek potrafi wskazać wady i tego i tego i podejść w miare obiektywnie i relatywnie do tematu.

PS karol191
Nie "wogule" tylko "w ogóle" ;) Ściągnij firefoxa jak masz problemy z ortografią. Nie muwie, rze sam nierobie benduf, ale takie kaleczenie jensyka barco mnie wnerwią...

Do góry Bottom