Fh4 - pomoc przy osiągnięciach projektanta

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
Witajcie, jak pewnie zauważyliście próbuje swoich sił w malowaniu - tworzeniu projektów aut. Wszystko robię własnoręcznie tworząc warstwy od podstaw. Z różnym oczywiście efektem - niektóre udały się bardziej inne trochę mniej. Zastanawiam się jak podnosi się level projektanta / malarza. No udostępniając kolejne projekty nie wiele się zmienia. Domyślam się że może chodzić o pobrania i polubienia.

Zatem mam do chętnych mi pomóc ogromną prośbę - pobierajcie moje malowania na auta (nawet jak nie chcecie ich używać stałe to chociaż tylko w celu mojej prośby) a jeśli wam się spodoba któreś to proszę o polubienie. Być może zwiększenie rangi i rankingu spowoduje że moje projekty będą lepiej widoczne dla całej społeczności.

oczywiście najłatwiej je znaleźć podczas wyboru projektu wciskając SZUKAJ a później wpisanie mojego taga jako autora: MirBarPL

A o to moje dotychczasowe malowania:

Dotychczas wykonane malowania na autch:

Mercedes GT R AMG
Mercedes GTS
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Reventon FE
Mercedes SLS
Ferrari 458 Italia
BMW Z4
Alfa Romeo Gulia

Wszystkim chętnym do pomocy z góry SZCZERZE I BARDZO DZIĘKUJĘ.

MirBarPL

Xbox One
Xbox One
Użytkownik
Świeżak
A jest ktoś w stanie odpowiedzieć jak w ogóle zwiększyć poziom za malarza /projektanta? Co trzeba zrobić?
Mam udostępnione 26 malowania, ludzie od czasu do czasu coś pobierają ale poziom dalej stoi na 3 levelu...

croixdefeu

Użytkownik
Użytkownik
Pobrałem i polubiłem 15 sztuk. Sprawdź , czy coś drgnęło na liczniku.

Do góry Bottom