fifa 08 czy pes 2008??

ruby2221

Świeżak
Świeżak
Jak myślicie, którą piłka będzie lepsza ?? osobiście uważam, że z pes nikt nie ma szans :D

Piter294

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak
Odp: fifa 08 czy pes 2008??

Ostatni ściągnąłem fife 08 demo na pc i po dwóch meczach ją wy instalowałem bo jest praktycznie taka sama jak 07 może to dlatego że demo a wersja finalna będzie o wiele lepsza a w PES 2008 jeszcze nie grałem. Gdyby Konami dali licencje na wszystkie ligi to po pewnym czasie PES wygryzł by Fife a z tego względu że lepszy jest model gry, bardziej dopracowani piłkarze, lepiej wszystko widać i w ogóle, jednak gdy tego nie uczynią i znowu będzie trzeba czekać na jakieś patche to zdecydowanie wole fife pomimo wad tej gry.

firma1

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

pod jednym względem, fifa będzie lepsza niż ps rozbudowany tryb kariery , już się nie mogę doczekać

marwwo

Świeżak
Świeżak

dla mnie zawsze PES > FiFa, chodz zobaczymy czym producenci nas zaskoczą tym razem.

Majk3

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Pes the best

balwan

Użytkownik
Użytkownik

Mi się bardziej tym razem podoba fifa, pes taki sztuczny i te reklamy Konami na bandach. Wole realizm, ligi, nazwiska.

Możecie mnie jechać ale to moje zdanie.

arturo_99

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

A mi sie wydaje że każdy ma prawo do tego co lubi.Osobiście mam fife 08 na pc i dla mnie jest daremna chociaż czytąjac opinie na necie to fifa08 na xbox-a wygląda podobno bosko i ten tryb z trzęsącym sie ekranem i innymi ulepszeniami może być godna polecenia a Pes i tak przetestuje napewno to była moja pierwsza gra na psx i na ps2 POZDRAWIAM I SZACUNECZEK DLA WSZYSTKICH NA FORUM

Luki666

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

FIFA 08!!!Czemu??Ligi,Kariera może grywalnośc rzeczywiście przy pesie się chowa,ale całym sercem jestem za fifą

wolo

Świeżak
Świeżak

ja niestety nie mam jeszcze zadnej z tych gier, ale jak dotad bylem za PESem :)no ale zoabczymy ... czekam na tez na NBA live i 2k8, jesli ktos gdzies dorwie ..prosze o cynk:) pozdro

Raikoh

Użytkownik
Użytkownik

PES jes dobry dla osob ktore chca sie powczuwac, pobawic ta gra.

A fifa jest dla ludzi ktorzy posiedza 15 min dziennie i pociesza sie ze zdobyli 30 goli :D

Kasaniec

Użytkownik
Użytkownik

Zdecydowanie PES! Dlaczego? Bo fifa to ciągle jedno i to samo - monotonia :-\
Jedyne co w niej jest nowego to grafika i mało znaczące dodatki ;/ Takie jest moje zdanie i ja tak to dostrzegam ;P

JankiCHN

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Tylko PES :)) graw w nia od kiegy wyszla piersza czensc na Ps1 a teraz czekam z niecierpliwoscia na nowego Pes'a na x-360. Te turnieje wieczorami... :)) Jezeli chodzi o fife to badziej podobaly mi sie wczesniejsze wersje... :eek:

kost26

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

zdecydowanie pro evolution soccer

inqognito

Świeżak
Świeżak

Fifa jest dobra dla niedzielnych graczy.
Pes to gra dla wymagających. poszukujących wyzwań graczy.
I tyle w tym temacie.

wolli

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

Pomiędzy FIFĄ a PESem jest ogromna przepaść - na korzyść PESa

MegaMan

Świeżak
Świeżak

Głupie pytanie. Fifa 08 już jest. Ale PES2008 jeszcze nie ma... ale i tak napewno będzie lepszy od fify.

charim

Świeżak
Świeżak

jest demo pes i wedlug mnie porownujac fife 08 do tego dema to fifa podoba mi sie bardziej

kuba1111

Użytkownik
Użytkownik
Świeżak

oczywiscie ze pes jest gora i to duzo

rimax

Świeżak
Świeżak

Pes is my favourite.

tesmen